Στα ντραφτ ο Κουφός

Την απόφαση να δηλώσει συμμετοχή στα φετινά ντραφτ του ΝΒΑ πήρε ο Κώστας Κουφός, όπως αναφέρουν αμερικανικά δημοσιεύματα. Ο 19χρονος σέντερ, που δεν θα «προσλάβει» μάνατζερ επί της παρούσης για να προωθήσει καλύτερα τον εαυτό του, θα πρέπει να επισημοποιήσει την υποψηφιότητά του έως τις 27 Απριλίου. Πιθανή συμμετοχή του Κουφού στα ντραφτ δεν σημαίνει […]

Την απόφαση να δηλώσει συμμετοχή στα φετινά ντραφτ του ΝΒΑ πήρε ο Κώστας Κουφός, όπως αναφέρουν αμερικανικά δημοσιεύματα.

Ο 19χρονος σέντερ, που δεν θα «προσλάβει» μάνατζερ επί της παρούσης για να προωθήσει καλύτερα τον εαυτό του, θα πρέπει να επισημοποιήσει την υποψηφιότητά του έως τις 27 Απριλίου. Πιθανή συμμετοχή του Κουφού στα ντραφτ δεν σημαίνει απαραίτητα πως θα συνεχίσει την καριέρα του στο ΝΒΑ.

Αν διαπιστώσει πως δεν πρόκειται να επιλεγεί ψηλά (στις πρώτες 15 θέσεις), μπορεί να αποσυρθεί έως τις 16 Ιουνίου και να επιστρέψει στο Οχάιο Στέιτ ή να συνεχίσει την καριέρα του αλλού (π.χ Ελλάδα). Ο Κουφός είχε φέτος 14,4 πόντους, 6,7 ριμπάουντ και 1,8 τάπες σε 27,1 λεπτά συμμετοχής με το πανεπιστήμιό του, με το οποίο κατέκτησε το τουρνουά «NIT», ενώ αναδείχθηκε και MVP.