Και του χρόνου Τσερκιτζόγλου

Ο ΟΦΗ έχει βάλει στόχο να έρθει η τρίτη συνεχόμενη άνοδος και από την ΄Β Εθνική η ομάδα να πάει στην Α2.

Ο σχεδιασμός έχει ξεκινήσει ήδη και μετά την αποχώρηση των Λαμπαρδάκη, Φούσα και Λεκάκου σήμερα ανακοινώθηκε η επέκταση της συνεργασίας με τον Πρόδρομο Τσερκιτζόγλου.

Στο ρόστερ της ομάδας μπάσκετ του ΟΦΗ και για την επόμενη σeζόν θα βρίσκεται ο Πρόδρομος Τσερκιτζόγλου, ο οποίος συμφώνησε με τα στελέχη της διοίκησης να ενισχύσει την ομάδα και στη Β’ Εθνική.

«Ήθελα πολύ να μείνω και πραγματικά ευχαριστώ όλους στον ΟΦΗ για την εμπιστοσύνη που μου δείχνουν»επισημαίνει ο δυναμικός  φόργουορντ που την Δευτέρα κλείνει τα 23 του χρόνια. «Είναι το καλύτερο δώρο γενεθλίων για μένα .Όλοι γνωρίζουν τα συναισθήματα μου για τον ΟΦΗ.

Θέλω να συνεχίσω στην ομάδα για πολλά χρόνια»τονίζει ο Ηρακλειώτης αθλητής που έχει εμπειρία από την Β’ Eθνική, στην οποία έχει αγωνιστεί στο παρελθόν με τη φανέλα του Ηρακλείου.«Είναι σίγουρα πιο δύσκολη κατηγορία από την Γ’ Εθνική που αγωνιστήκαμε φέτος.

Πιστεύω όμως ότι η ομάδα κάνει σωστές κινήσεις και θα μπορέσει να πρωταγωνιστήσει. Ανεβαίνουν τρεις ομάδες και έχεις το δικαίωμα του λάθους, κάτι που δεν υπήρχε στην Γ’ Εθνική».