Μακρής: Είμαστε οι πιο φορμαρισμένοι

Ως την πιο φορμαρισμένη ομάδα του πρωταθλήματος χαρακτήρισε τον ΑΓΟΡ ο Νίκος Μακρής.

Ως την πιο φορμαρισμένη ομάδα του πρωταθλήματος τον τελευταίο καιρό χαρακτήρισε τον ΑΓΟΡ, με δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα της ΚΑΕ, ο παίκτης του Ρεθύμνου, Νίκος Μακρής. «Ο Πανελλήνιος είναι ένας αντίπαλος που, δικαιολογημένα, με τη φετινή του πορεία, έχει κερδίσει τον σεβασμό όλων. Από την άλλη, εμείς, με τα τελευταία αποτελέσματα, είμαστε η πιο φορμαρισμένη ομάδα του πρωταθλήματος. Θα διεκδικήσουμε τη νίκη για να μη φτάσουμε στο σημείο να περιμένουμε, μέχρι την τελευταία αγωνιστική, για να δούμε αν θα σωθούμε», ήταν μερικά από τα λόγια του Έλληνα μπασκετμπολίστα.

Αναλυτικά, όσα είπε:

«Πάμε το Σάββατο να παίξουμε στην έδρα του Πανελληνίου, ένα ιδιαίτερα οριακό παιχνίδι για εμάς. Κάθε ματς, πλέον, είναι κρίσιμο μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος, όμως, σε περίπτωση νίκης μας το Σάββατο, μπορεί να πω ότι η παραμονή βρισκεται πιο κοντά από ποτέ. Ο Πανελλήνιος είναι ένας αντίπαλος, που δικαιολογημένα, με τη φετινή του πορεία έχει κερδίσει το σεβασμό όλων. Από την άλλη, εμείς, με τα τελευταία αποτελέσματα, είμαστε ίσως η πιο φορμαρισμένη ομάδα του πρωταθλήματος. Θα διεκδικήσουμε τη νίκη, για να μη φτάσουμε στο σημείο να περιμένουμε μέχρι την τελευταία αγωνιστική, για να δούμε αν θα σωθούμε».

Από εκεί και πέρα, στο αγωνιστικό κομμάτι, δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα τραυματισμού και όλοι οι παίκτες βρίσκονται στη διάθεση του Αργύρη Πεδουλάκη.