Δέδας : Και του χρόνου μαζί

Ο Προπονητής του ΟΦΗ Στέφανος Δέδας μίλησε στον Athletic Radio 104.2 και δήλωσε θετικός για την παραμονή του στην ομάδα.

Ο προπονητής που έφερε τον ΟΦΗ πρωταθλητή στην Γ’ Εθνική Στέφανος Δέδας μίλησε στον Athletic Radio 104.2 και μας τόνισε “ότι η ομάδα άξιζε να τερματίσει στην πρώτη θέση και να ανεβεί στην Β’ Εθνική και ότι υπάρχουν βλέψεις για να συνεχίσει και του χρόνου να κοουτσάρει την ομάδα στην παραπάνω κατηγορία”.

Νομίζω ότι το αξίζαμε αυτό που καταφέραμε εμείς η διοίκηση και οι παίκτες ήταν συγκλονιστικό, εκεί που η ομάδα πήγαινε παρά πολύ καλά και είχε δυο ήττες κάποιος τύπος μας καταλόγισε δυο ήττες σ’ενα απόγευμα, κάνει την επιτυχία μας ακόμα μεγαλύτερη ,νομίζω ότι αυτό το γεγονός μας συσπείρωσε πιο πολύ καθώς οι παίκτες μου μέχρι στιγμής έχουν φερθεί άντρες και η ομάδα μου θα βγει πρωταθλήτρια είτε το θέλουν είτε όχι.” 

Ενώ μίλησε και για την παραμονή του στον ΟΦΗ την επόμενη αγωνιστική περίοδο λέγοντας : “Υπάρχει θετικό κλίμα στην ομαδα και με την διοίκηση οπότε δεν βλέπω τον λόγο να μην συνεχίσω αλλα θα συζητήσουμε αργοτερα γι’αυτο το θέμα. Ήδη έχει ξεκινήσει ο σχεδιασμός για την επόμενη περίοδο για την ομάδα. Στόχος μας είναι να κρατήσουμε όσο το δυνατόν περισσότερους παίκτες στον ΟΦΗ για να έχουμε το ίδιο δυνατό υλικό και στην επόμενη κατηγορία. “

Όσο για το αν ο ΟΦΗ μπορεί να χτυπήσει την άνοδο και την επόμενη αγωνιστική περίοδο ο Στέφανος Δέδας ήταν κατηγορηματικός όσον αφορά τους στόχους της ομάδας του Ηρακλείου. ” Αν δεν πίστευα ότι ο ΟΦΗ μπορεί να χτυπήσει απανωτές ανόδους δεν θα ήμουν θετικός να παραμείνω στην ομάδα. Εξάλλου ο ΟΦΗ έχει τα πάντα. Ισχυρή διοίκηση, καλούς παίκτες και έναν φανταστικό κόσμο που βοηθάει την ομάδα σε κάθε παιχνίδι. Είτε παίζεις εντός είτε εκτός. Η ομάδα μπορεί να χτυπήσει την άνοδο και εξάλλου η ΄Β Εθνική είναι μια κατηγορία που ταιριάζει περισσότερο στην ομάδα μας. “