Λάνθιμος Χούλιγκανς – Lanthimos Hools [VIDEO]

Τα παιδιά του εξώστη στον πόλεμο με τον κατεστημένο του Κουαρόν.

Υπάρχουν ακόμη αγνοί ιδεολόγοι.
Οπαδοί μιας ιδέας που την βάζουν πάνω απ’όλα και απ’όλους.
Παιδιά που στα σινεμά κάθονται στον εξώστη αλλά παρακολουθούν με πάθος τον αγαπημένο τους δημιουργό και δεν τρομάζουν από υπερατλαντικά ταξίδια προκειμένου να του συμπαρασταθούν στην προσπάθεια του να κερδίσει όταν και όπου (δι)αγωνίζεται.

Είναι τα παιδιά του Λάνθιμου,του “Γιώργου τους” όπως τον αποκαλούν στις συνομιλίες τους στα social media,είναι οι γνωστοί πια “Lanthimos Hools”.Τα χουλιγκάνια του σκηνοθέτη Λάνθιμου.
Είναι ένας διαδικτυακός σύνδεσμος οπαδών στο facebook κυρίως με αναρτήσεις για “πεσίματα”,κερκίδες,οπαδιλίκια,”χουλιγκανιές” και …ξύλα με τους αντίπαλους οπαδούς,κυρίως του ανταγωνιστή για τα φετινά Όσκαρ,Μεξικανού Κουαρόν,δημιουργό της ταινίας “Roma”.

Έτσι το δελτίο του Αντένα θεώρησε ότι έπρεπε να πάρει συνέντευξη (;) σε έναν από αυτούς και έτσι έπραξε.
Οπότε στο βίντεο που ακολουθεί ακούμε την Ρίτσα Μπιζόγλη να ρωτάει πράγματα τον…συνδεσμίτη λανθιμικό,το καρατρόλλ δηλαδή και εκείνος να της απαντά σοβαρά.
Εδώ θα μου πεις οι δημοσιογράφοι ρωτούν με απόλυτη σοβαρότητα τον Αλέξη και τον Κυριάκο για θέματα πολιτικής,τα παιδιά του Λάνθιμου που απλά τρολλάρουν είναι το πρόβλημα;
Σωστά.

LA ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ

ΜΠΟΥΚΑΡΑΜΕ ΣΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΝΑΜΕ ΩΠΑ. ΤΑ ΜΗΧΑΝΑΚΙΑ ΕΤΟΙΜΑΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΕΛ ΕΙ ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΕΚΕΙ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ. ΘΑ ΠΕΣΟΥΝΕ ΚΛΑΚΕΤΕΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΟΣΚΑΡ.

Geplaatst door Λάνθιμος Χούλιγκανς op Zondag 10 februari 2019