Τα πάντα στο Υπερταμείο [AUDIO]

Το “προτσές” της εκποίησης της περιουσίας δημόσιας και ιδιωτικής των Ελλήνων είναι σε πλήρη εξέλιξη. Σπ.Αλεξ.

https://www.patris.gr/2018/10/15/ayta-einai-ta-akinita-poy-mpainoyn-sto-ypertameio/attachment/13778/

Τα περιουσιακά στοιχεία της τοπικής αυτοδιοίκησης πάνε και αυτά στο Υπερταμείο.
Αρχαιολογικοί χώροι,ιστορικά μνημεία,μουσεία…ο,τιδήποτε μπορεί να βγάλει κέρδος,δεσμεύεται από τους “δανειστές”.
Έτσι το παζλ αρχίζει να αποκαλύπτεται και όσοι κάποτε ειρωνεύονταν εκείνους που περιέγραφαν την εικόνα,τώρα θα πρέπει σιγά-σιγά να αρχίσουν να ζητούν ταπεινά συγγνώμη.
Αλλά το κυριότερο να συστρατευτούν μαζί τους,μήπως και μπορέσει να σωθεί κάτι από τη δημόσια και ιδιωτική περιουσία των Ελλήνων.
Γιατί αν όλα ξεπουληθούν,χωρίς να υπάρχει κανένα σημάδι ότι από κάπου θα έρθει χρήμα ,θα πάμε σε μια Ελλάδα του μεροκάματου της πείνας για όσους νέους μείνουν και των συνταξιούχων που θα είναι η πλειοψηφία του πληθυσμού.
Εκτός φυσικά και αν έρθουν πετροδόλαρα από τον ουρανό λόγω των ενεργειακών αποθεμάτων στο Ιόνιο και τη νότια Κρήτη,αλλά με την πραγματικότητα έτσι όπως είναι σήμερα,μέλλον ευοίωνο για τον ελληνικό λαό θα διαφαίνεται από πουθενά.

Γιαυτό η επικείμενη αντίδραση της τοπικής αυτοδιοίκησης σε επίπεδο Δήμων αλλά και Περιφέρειας είναι επιβεβλημένη,μήπως και μείνει κάτι στο τέλος.

*Συζήτηση με τον αντιπεριφερειάρχη Κρήτης,Γιάννη Λεονταράκη στον Athletic Radio 104,2 και την εκπομπή ΑΝΤί- της Τρίτης 16 Οκτώβρη 2018