Πέντε λεπτά στο πάρκο της Κομνηνών

Αυτό το κείμενο δεν έχει καμία πολιτική χροία και δεν έχει καμία σχέση με τους απεργούς της ΠΟΕ – ΟΤΑ. Αλλά κάποια πράγματα που συμβαίνουν στο Ηράκλειο θεωρούνται ανεξήγητα.

Πριν από μια εβδομάδα και ντάλα μεσημέρι ερχόμουν στο γραφείο οδηγώντας το μηχανάκι. Κάποια στιγμή θέλησα να κάνω ένα τηλεφώνημα και σταμάτησα στην άκρη του δρόμου. Για την ακρίβεια, βρισκόμουν στην οδό Κομνηνών που βρίσκεται στις Πατέλες και είναι η μεγάλη ευθεία που οδηγεί στην εκκλησία του Αγίου Γεωργίου.

Θέλησα να σταματήσω στην άκρη όπου υπάρχει ένα πολύ ωραίο πάρκο για να κάνω μερικά τηλεφωνήματα και μετά να συνεχίσω τον δρόμο μου. Το πάρκο της φωτογραφίας βρίσκεται πάνω στην Κομνηνών και ενώ θα μπορούσε να είναι ένας πολύ ωραίος χώρος για χαλάρωση, κατά την διάρκεια των καλοκαιρινών μηνών, αυτό δεν συμβαίνει.

Επαναλαμβάνω, για να μην υπάρχουν παρεξηγήσεις, ότι αυτό το κείμενο δεν έχει καμία σχέση με την απεργία των καθαριστών. Άλλωστε, η φωτογραφία δείχνει πως ξεκάθαρα το πάρκο έχει εγκαταλειφθεί από τα συνεργεία του δήμου αφού πλέον δεν φαίνεται καλά – καλά το πλακάκι στο πάρκο καθώς έχει καλυφθεί πλήρως από τους καρπούς των δέντρων.

Ασφαλώς και υπάρχουν πιο κεντρικά πάρκα που φροντίζουν να είναι συνεχώς καθαρά, πως αλλιώς θα διαφημίζονται κιόλας τα έργα που έχουν γίνει, και άλλα που είναι πλήρως εγκαταλελειμμένα.

Και ενώ ήθελα να καθίσω λίγο στο παρκάκι για να μην ζεσταίνομαι, προτίμησα να παραμείνω στην ζεστή σέλα και να αποχωρήσω…

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook