Η περηφάνια του Κρουσώνα και το στοίχημα κόντρα στα προγνωστικά…

Ο Αλέξης Χριστινάκης αρθρογραφεί στο athleticradio.gr για το δύσκολο στοίχημα που βάζει ο ΠΑΟΚ αλλά και την περηφάνια του Κρουσώνα που πάει κόντρα σε κάθε προγνωστικό.

Ο ΠΑΟΚρουσώνα έβαλε ένα στοίχημα που τα προγνωστικά δεν είναι με το μέρος του. Οι περήφανοι άνθρωποι της ομάδας του Κρουσώνα δεν άντεχαν να δουν τον αγαπημένο τους ΠΑΟΚρουσώνα να υποβιβάζεται οικειοθελώς μετά από αρκετά χρόνια στα τοπικά πρωταθλήματα. Έτσι πήραν την απόφαση να επενδύσουν σε ένα προπονητή με γνώσεις αλλά ελάχιστη πείρα σε αυτήν την κατηγορία που όμως εμπνέει καθώς αποτελεί ένα άνθρωπο διαμάντι που κάνει τους ποδοσφαιριστές να παίζουν και για αυτόν.

Πήραν ποδοσφαιριστές που διψούν για μπάλα και βλέπουν τον ΠΑΟΚρουσώνα σαν μια ευκαιρία για να αποδείξουν τι αξίζουν. Για πολλούς ίσως να είναι και η τελευταία τους ευκαιρία για να αποδείξουν πρώτιστος στον εαυτό τους ότι μπορούν. Η ομάδα του Κρουσώνα ακόμα και αν δεν τα καταφέρει θα έχει κάνει την προσπάθεια της (όλοι ελπίζουμε ότι θα τα καταφέρει) και θα είναι υπερήφανη για αυτή.

Στην προσπάθεια αυτή χρειάζεται η αμέριστη συμπαράσταση του χωριού. Η ηθική αλλά και η οικονομική. Η κριτική ας είναι καλόπιστη και δημιουργική για να μπορέσει να αντέξει τις μεγάλες δυσκολίες που θα συναντήσει σε ένα δύσκολο και σκληρό από κάθε άποψη πρωτάθλημα.

Ένα πρωτάθλημα κόντρα στην ατραξιόν της κατηγορίας ΟΦΗ αλλά και ιστορικές ομάδες όπως ο Εθνικός ο Ιωνικός που και μόνο η παρουσία του ΠΑΟΚρουσώνα αποτελεί ακόμα ένα στολίδι στην ιστορία του.

Υπομονή επιμονή θέληση για διάκριση και η άγνοια κινδύνου, καθώς κάνεις δεν θα τους κατηγορήσει αν φέτος δεν φέρουν εις πέρας τον στόχο της παραμονής ίσως και να αποτελούν το μυστικό της επιτυχίας.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook