Ελληνικό ποδόσφαιρο – ώρα μηδέν

Καιρό τώρα οι φίλαθλοι στην Ελλάδα παρακολουθούν ξεκατινιάσματα, υβρεολόγια, μηδενισμούς, αλλά κυρίως πράξεις βίας και πολλά άλλα χαριτωμένα……. Κυρίως στην superleague 1. Ο Γιώργος Αλεξάκης γράφει στο athleticradio.gr.

Ωραία πράγματα, ο ένας μιλάει για αδερφές, ο άλλος αποκαλεί κάποιον «Σουζάνα», οι άλλοι μιλούν για στημένο πρωτάθλημα και για διαιτητές που εκτελούν εντολές (και τους δέρνουν ή τους προπηλακίζουν). Πρέπει να φύγει λέει ο Περέϊρα και η παρέα του. Στην Ε.Π.Ο. λέει έχει μαζυτεί σκυλολόϊ. «Όμορφος κόσμος ηθικός αγγελικά πλασμένος» που έλεγε και ο Δ Σωλομός. Τι να πεις, δεν μας σώζει τίποτα, Ελληνικό ποδόσφαιρο ώρα μηδέν. Κάντε κάτι στείλτε κάποιους σπίτι τους χαλάνε το ποδόσφαιρο δεν το καταλαβαίνετε; Βαθιά τομή, μα βαθιά όμως όχι πασαλείμματα πάλι , να το νιώσουν κάποιοι.

Ξέρετe ποιοι είναι που πρέπει να αποχωρήσουν από το Ελληνικό ποδόσφαιρο. Κάνουν δηλώσεις σχεδόν κάθε μέρα , βγάζουν ανακοινώσεις, προβοκάρουν μηδενίζουν απειλούν και πολλά άλλα. Χρησιμοποιούν σαν ασπίδα τους, τους χιλιάδες οπαδούς της ομάδας που εκπροσωπούν και νομίζουν ότι αυτοί είναι κι άλλος δεν είναι. Βρείτε τρόπο να τους σουτάρετε, αλλιώς καληνύχτα σας. Κάποιοι βέβαια από αυτούς καταλαβαίνω είναι γραφικοί, όμως κάνουν κακό στο άθλημα. Δεν πρέπει πιστεύω να αντιμετωπίζονται μόνο με γέλιο αλλά και με σκληρές αποφάσεις εναντίον τους.

Σώστε το Ελληνικό ποδόσφαιρο, εν ανάγκη και με επανεκκίνηση. Ενδεχομένως προσωρινά θα ζημιωθούν κάποιες ομάδες, όμως το αντικείμενο που κινδυνεύει είναι το ποδόσφαιρο και όχι η Χ ή η Ψ ομάδα. Είναι δύσκολο είναι σοβαρό, αλλά όμως είναι γενναίο. Πιστεύω ότι όποιος το κάνει θα μείνει στην ιστορία σαν ευεργέτης του δύσμοιρου αυτού αθλήματος στην χώρα μας όπως το κατάντησαν κάποιοι γνωστοί άγνωστοι.

Υπάρχουν υγιή κύτταρα στο χώρο. Δουλειά κάποιων είναι να τα βρουν και να τα προστατέψουν από αυτούς που έχουν εκμεταλλευτεί αδυναμίες και οδηγούν το «κάρο» στον γκρεμό. Μην τους αφήσετε, σταματήστε τους, πάρτε τα ηνία, μόλις και με τα βίας προλαβαίνετε. Αυτοί που είναι πάνω στο «κάρο» δεν φταίνε σε τίποτα και είναι πάρα πολλοί.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook