Εθνική Ελλάδος… γεια σου!

Έκανε και πάλι το… θαύμα του ο Άγγελος Αναστασιάδης και μετέτρεψε την Αρμενία σε… Ιταλία! Γράφει ο Μιχάλης Μορφονιός.

– Stoiximan.gr -Αγώνες με 0% Γκανιότα* κάθε μέρα *Αφορά την επιλογή “Νικητής Αγώνα” πριν την έναρξη. Διαθέσιμο σε επιλεγμένα παιχνίδια

Φοβερή η δήλωση-προειδοποίηση του Ευάγγελου Γραμμένου πριν από τον χθεσινό αγώνα της Εθνικής μας ομάδας με την Αρμενία στο Ολυμπιακό Στάδιο.

Ότι δεν τίθεται θέμα αντικατάστασης του Άγγελου Αναστασιάδη από τον γαλάζιο πάγκο, ακόμη και σε περίπτωση αρνητικού αποτελέσματος. Για τέτοια «προφητεία» μιλάμε, αλλά και πώς να τεθεί τέτοια ζήτημα, αφού πρώτα θα πρέπει να φύγει ο πρόεδρος της ΕΠΟ και μετά ο ομοσπονδιακός τεχνικός. Ποιος απολύει όμως τον… εαυτό του;

Σε κάθε περίπτωση χαμένο βγαίνει το ελληνικό ποδόσφαιρο, καθώς στην εποχή της «εξυγίανσης» υποχωρεί συνεχώς και τρέχει προς τον… γκρεμό. Και πως θα ξέφευγε από το «πακέτο» η Εθνική μας ομάδα; Μπορεί τον Μανωλά να τον διεκδικούν η Γιουβέντους και η Μάντσεστερ Σίτι, ωστόσο ο Άγγελος τον άφησε έξω, αν και θα χρειαζόταν την ταχύτητά του, εφόσον ο αντίπαλος θα έπαιζε την κόντρα μπάλα.

Ο Μπάρκας ήταν ο μόνος που διασώθηκε από το «ναυάγιο» με την Ιταλία, κυρίως γιατί έδειξε άψογα ανακλαστικά στις τετ α τετ φάσεις, σαν κι αυτή που προέκυψε στο πρώτο γκολ της Αρμενίας, αλλά ο Βλαχοδήμος νικήθηκε από τον Καραπετιάν.

Η μπάλα, βλέπετε, έχει τους δικούς της νόμους κι όποιος τους παραβεί τιμωρείται παραδειγματικά. Τρεις παίκτες  (Ζέκα, Μαυρία, Κώτσιρα) χρησιμοποίησε ο Αναστασιάδης στο δεξί άκρο της άμυνας για να αντικαταστήσει τον Τοροσίδη και προκοπή δεν είδε. Κι όταν έβαλε τον Σιώπη υπήρχε στον πάγκο του και ο Ανδρέας Μπουχαλάκης ο οποίος μπορεί να μεταφέρει καλύτερα την μπάλα και να ενώσει τις γραμμές, όμως δεν μπήκε ούτε κι αυτός στο πλάνο.

Έμεινε μόνος του ο Φορτούνης ωστόσο η τρομερή γκολάρα που πέτυχε στο φινάλε της αναμέτρησης δεν μπορεί να γιατρέψει την πληγή. Δύο ήττες υπέστη η Ελλάδα στο  Ολυμπιακό Στάδιο, το οποίο δεν το «νιώθει» ο αντίπαλος, όμως ο Γραμμένος αισθανόταν άβολα στο Καραϊσκάκη, λόγω της… ισονομίας που έχει φέρει στο ποδόσφαιρο και για αυτό της άλλαξε έδρα.

Η Εθνική μπήκε και πάλι ανέτοιμη στο ματς, βρέθηκε ξανά να χάνει με δύο γκολ διαφορά κι αυτό εκτός από έλλειψη σχεδίου φανερώνει ότι δεν υπάρχει και «σύνδεση» ανάμεσα στον προπονητή και τους παίκτες. Κι από τη στιγμή που ο πρόεδρος της ομοσπονδίας μας το ξεκαθάρισε ότι δεν πρόκειται να αλλάξει τίποτα, τότε Εθνική Ελλάδος… γεια σου που έλεγε και ο Νιόνιος. Αν και λόγω του Άγγελου μπορεί να μας εκφράσει και ο τίτλος της γνωστής γαλλικής ταινίας. Θεέ μου, τι σου κάναμε;

Πηγή:  to10.gr

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook