“Πάνοπλος” με ΟΦΗ ο Ατρόμητος

Ο Γιώργος Δώνης είναι στην ευχάριστη θέση να έχει όλους τους παίκτες στην διάθεσή του για το κυριακάτικο (8/1) παιχνίδι με τον ΟΦΗ.

Στις εγκαταστάσεις του Ασπρόπυργου πραγματοποιήθηκε η προπόνηση του Ατρομήτου την Παρασκευή (6/1) ενόψει του αγώνα της Κυριακής με τον ΟΦΗ στο γήπεδο Περιστερίου.

Μετά το τέλος του προγράμματος ο Γιώργος Δώνης ανακοίνωσε την απόστολή του αγώνα και είανι στην ευχάριστη θέση να έχει όλους τους παίκτες στην διάθεσή του, καθώς επιστρέφουν οι Μήτρογλου, Τάτος, Σκόνδρας και Μπάλλας. Μόνος απών θα είναι ο Ζουέλα ο οποίος κλήθηκε στο αντιπροσωπευτικό συγκρότιμα της χώρας του για το Κόπα Άφρικα

H αποστολή το απόγευμα του Σαββάτου (7/1) θα αποσυρθεί στο ξενοδοχείο αμέσως μετά το τέλος της προπόνησης στο αθλητικό κέντρο “Μαζαράκη”.

Στην αποστολή είναι οι Ιτάνζ, Ράντμαν, Σκόνδρας, Γιαννούλης, Μπάλλας, Μακρής, Τάτος, Σφακιανάκης, Τόμας, Φυτανίδης, Δημούτσος, Μπέλιτς, Μπρίτο, Καραμάνος, Καραγκούνης, Αναστασάκος, Μήτρογλου, Επστάιν, Γκαρσία, Οικονόμου και Νάστος.

Στο μεταξύ, το Τμήμα Διαχείρισης Εισιτηρίων θα λειτουργήσει το Σάββατο από τις 11.00 μέχρι τις 14.00 για την πώληση εισιτηρίων του κυριακάτικου αγώνα. Οι τιμές των εισιτηρίων είναι 10, 15 και 40 ευρώ.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook