Λύτρωση για τον έναν, ανησυχία για τον άλλον

Με λυτρωτή τον Μαρρή που σκόραρε στο 95΄, ο ΠΟΑ επικράτησε με 1-0 του Αστέρα Ρεθύμνου και βλέπει το μέλλον με μεγαλύτερη αισιοδοξία εν όψει της συνέχειας της ΄Γ Εθνικής. Σε ένα Κρητικό ντέρμπι, που είχε όλα τα στοιχεία που διακρίνουν τέτοιας κλάσης παιχνίδια, πάθος και δυνατές μονομαχίες, αυτός που το ήθελε πιο πολύ το […]

Με λυτρωτή τον Μαρρή που σκόραρε στο 95΄, ο ΠΟΑ επικράτησε με 1-0 του Αστέρα Ρεθύμνου και βλέπει το μέλλον με μεγαλύτερη αισιοδοξία εν όψει της συνέχειας της ΄Γ Εθνικής. Σε ένα Κρητικό ντέρμπι, που είχε όλα τα στοιχεία που διακρίνουν τέτοιας κλάσης παιχνίδια, πάθος και δυνατές μονομαχίες, αυτός που το ήθελε πιο πολύ το πήρε. Οι πράσινοι, γνώριζαν ότι, μετά από τα τελευταία ανεπιτυχή αποτελέσματα στην έδρα τους, δεν είχαν περιθώρια για άλλες απώλειες βαθμών, ενώ η αντίπαλος ομάδα, ήξερε ότι δεν έπρεπε να φύγει με σκυμμένο το κεφάλι από το γήπεδο του Ατσαλένιου. Για αυτό τον λόγο και οι παίκτες του Γιάννη Πετράκη μπήκαν πιο δυνατά στο παιχνίδι και στο πρώτο τέταρτο πατούσαν καλύτερα στο γήπεδο. Ωστόσο, η πρώτη φάση ανήκε στους γηπεδούχους, με την κεφαλιά του Συσκάκη στο 5΄, η οποία έφυγε μόλις άουτ.  πρώτα 15 λεπτά ο ΠΟΑ ανέβασε την απόδοση του και άρχιζε να πιέζει την εστία του Κιοσσέ Οι γηπεδούχοι πίεζαν ακόμη περισσότερο και στα τελευταία λεπτά του πρώτου ημιχρόνου. Με την έναρξη του δεύτερου ημιχρόνου η αρχή ήταν ανάλογη με αυτή του παιχνιδιού. Ο ΠΟΑ μπήκε μουδιασμένα ενώ ο Αστέρας δυνατά. Έτσι μετά το 60΄ οι γηπεδούχοι άρχισαν να πιέζουν την εστία του Κιοσσέ, χωρίς όμως να δημιουργούν τις κλασσικές ευκαιρίες. Η λύτρωση για τους γηπεδούχους ήρθε στο 94΄, με τον Παπαδάκη να εκτελεί το φάουλ από το κέντρο και τον Μαρρή, εκμεταλλευόμενο την άστοχη έξοδο του Κιοσσέ, με κεφαλιά να επιτυγχάνει το 1-0.

ΠΟΑ:Συνάνης,Διγενής,Γκιάτας,Μαρρής,Λεκάκης,Συσκάκης,Παπαδημητρίου,Καινουργιάκης,Μπενίτες Χατζηανδρέου,Χαλκιαδάκης(71΄ Παπαδάκης) ΑΣΤΕΡΑΣ ΡΕΘΥΜΝΟΥ: Κιοσσές,Ανδριαδάκης,Μανταδάκης,Τσιμπανάκος,Κατσαμάς,Πατελής, Φραντζεσκάκης,Μικρόπουλος(66΄ Γωνιωτάκης),Ταμάμης(90΄ Στεφανής),Αποσκίτης,Δερμιτζάκης(90΄ Χάμε)

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook