Μάθημα… εξομάλυνσης των σχέσεων!

Αν γράφαμε απλά πως ο Τάσος Μαστορίδης έκανε Δευτεριάτικο μάθημα, δε θα αποτελούσε είδηση.

Όμως το διάστημα αυτό, πως συνέβη το παραπάνω, ναι, αποτελεί… ειδησάρα! Δείχνει πράγματα για την εξομάλυνση των σχέσεων, μεταξύ ΕΠΣΗ, και διοίκησης του ΣΔΠΗ.

Είχε προηγηθεί πριν από λίγες μέρες μια συνάντηση, μεταξύ ανθρώπων της Ενώσεως, της Επιτροπής διαιτησίας και του ΣΔΠΗ. Με πρωτοβουλία της ΕΠΣΗ πραγματοποιήθηκε όπως μάθαμε. Σίγουρα δεν φτιάχτηκαν όλα τα θέματα που καίνε. Και δε γίνεται να φτιαχτούν όλα δια μαγείας.

Όμως, θέληση να υπάρχει και μετά μπορούν να γίνουν πολλά. Το έχουμε ξανά γράψει, δεν περισσεύει κανένας. Το Ηρακλειώτικο ποδόσφαιρο, η διαιτησία μας, τους χρειάζεται όλους. Με ομόνοια… μπορούμε περισσότερα.

Στο τελευταίο Σαββατοκύριακο, το είδαμε όλοι, ένα παιχνίδι αναβλήθηκε, λόγο έλλειψης διαιτητών. Φέτος στην Επιτροπή, δίνουν μεγάλη μάχη για να οριστούν όλα τα παιχνίδια. Ο αριθμός των διαιτητών έχει μειωθεί.

Η στεναχώρια από τους πίνακες της ΚΕΔ, οδήγησε αρκετά παιδιά στην απόφαση να σταματήσουν. Υπάρχουν τα φυσιολογικά(ας μας επιτραπεί η έκφραση) κολλήματα, αλλά και οι ορισμοί των αξιολογημένων.

Οπότε υπάρχει πρόβλημα στα τοπικά πρωταθλήματα. Υπήρξε λοιπόν θέληση της ΕΠΣΗ(καλημέρα πρόεδρε των προέδρων!), να πάμε μπροστά, τονίζοντας πως θα ανάψει… πράσινο για να κάνει μάθημα ο Μαστορίδης.

Ο υπεύθυνος διαιτησίας στην Περιφέρεια Κρήτης, για να μη ξεχνιόμαστε! Έγινε βήμα από την ΕΠΣΗ. Στάλθηκε μήνυμα, το έχει συλλάβει ήδη η διαιτητική πλευρά, περιθώρια εννοείτε υπάρχουν.

Θα πάμε καλύτερα, θα επιστρέψουμε στην ομαλή εποχή, είμαστε αισιόδοξοι. Ένας για όλους και όλοι για έναν.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook