Ο Αετός… ανοίγει τα φτερά του!!!

Για να δούμε τι θα δούμε με το αίτημα του Αετού Ανωγείων.

Μια εξέλιξη που μας πάει χρόνια πίσω, αλλά σεβαστό παράλληλα, έτσι; Από πέρυσι, φαινόταν πως είχε γεννηθεί θέμα μεταξύ των μελών της διοίκησης με μέρος των θεσμικών φορέων του Ρεθυμνιώτικου ποδοσφαίρου.

Λοιπόν, οι του Αετού, έχουν ζητήσει ένα σχετικό έγγραφό από την ΕΠΣ Ρεθύμνου, όπου και θα το αποστείλουν στην ΕΠΟ. Η οποία με τη σειρά της θα το εξετάσει όπως και ολόκληρο το φάκελο. Το αίτημα του Αετού είναι ξεκάθαρο, επιθυμούν να μετάσχουν στο φετινό πρωτάθλημα της Γ κατηγορίας της ΕΠΣΗ μας.

Από πλευράς τώρα ΕΠΣΗ, βασικά παρακολουθούν τις εξελίξεις, αλλά παράλληλα, ψάχνονται να μάθουν τι επικρατεί νομικά, ποια είναι η πρόθεση της ΕΠΣ Ρεθύμνου, τι πόρισμα θα βγει από την Ομοσπονδία. Σίγουρα θα προκύψουν διάφορα πράγματα, που όλα θέλουν επεξεργασία.

Όπως ας πούμε, τι θα πουν τα σωματεία της κατηγορίας μας. Δηλαδή το ποιο απλό είναι, το θέμα της μετακίνησης στα Ανώγεια, σε κάθε εκτός έδρας ματς με τον Αετό.

Δεν είναι μόνο καθαυτά τα χιλιόμετρα, είναι το άκουσμα, πάμε ταξιδάκι μέχρι τα Ανώγεια, μέχρι το Ρέθυμνο! Λα,λα,λαλαλα!!!

Γιατί μόνο το χιλιομετρικό δεν είναι πρόβλημα, είναι το ψυχολογικό. Αφού υπάρχουν και μεγάλες αποστάσεις μεταξύ εδρών και περιοχών ανάμεσα σε ομάδες-έδρες των σωματείων της ΕΠΣΗ.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook