Και η Παναγιά… μαζί μας!

Μια ημέρα λέει μετά την γιορτή της Παναγίας τον 15Αύγουστο, θα έχουμε τις φετινές κληρώσεις πρωταθλημάτων και κυπέλλου

Μια ημέρα λέει μετά την γιορτή της Παναγίας τον 15Αύγουστο, θα έχουμε τις φετινές κληρώσεις πρωταθλημάτων και κυπέλλου.

Άραγε, να επιλέχτηκε τυχαία η ημερομηνία αυτή; Σαφώς και όχι. Καταρχάς, θα έχει περάσει η γιορτή της Μεγαλόχαρης. Επίσης θα έχει τερματιστεί η νηστεία των Χριστιανών Ορθοδόξων! Οπότε… οι μεζέδες θα τιμηθούν… δεόντως από τον κόσμο του τοπικού που θα δώσει το παρών τη βραδιά εκείνη.

Τώρα, που θα φιλοξενηθεί φέτος η εκδήλωση; Σε ένα χώρο που έχει να κάνει με την Παναγία… της Παλιανής! Πάμε τώρα όλοι μαζί… κάνοντας το σταυρό μας… χαχαλιές!!!

Στις 16 Αυγούστου λοιπόν, σε χώρο στο χωριό της Αυγενικής, η όλη εκδήλωση και φιλοξενία, θα είναι από τον πολιτιστικό σύλλογο του χωριού… του προέδρου της ομάδος τους, του Δημήτρη του Τυράκη.

Ντεμπούτο για τους δυο νέους συμβούλους της (κυρίας!) ΕΠΣΗ μας, των Θεόφιλου Ασλάνη και Βαγγέλη Πετούση. Ο πρώτος είναι πρόεδρος της επιτροπής πρωταθλημάτων, ο δεύτερος εκείνης του κυπέλλου.

Καλή αρχή και για τους δύο! Να προσθέσουμε πως η επιλογή του χώρου στην Αυγενική, ήταν πρόταση αρχικά του Τυράκη, στην οποία για να προχωρήσει και να μπουν τα ‘’θεμέλια’’ υλοποίησης, καθοριστικό ρόλο έπαιξε ο Βαγγέλης Παπαγγελής.

Μπράβο σε όλους… και στον πολιτιστικό σύλλογο που θα σηκώσει το βάρος τον οικονομικό πρώτα και της φιλοξενίας κατά δεύτερο.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook