Καλό ταξίδι στον… Καραμανλικό Αντώνη μας

Στο άκουσμα της είδησης, η στεναχώρια ήταν μεγάλη για όλο τον ποδοσφαιρικό και όχι μόνο, νομό Ηρακλείου.

Στο άκουσμα της είδησης, η στεναχώρια ήταν μεγάλη για όλο τον ποδοσφαιρικό και όχι μόνο, νομό Ηρακλείου.

Ο Αντώνης Κουτσογιαννάκης, έφυγε από κοντά μας. Θα κάνει τα… κουμάντα του από εκεί ψηλά, από τον ουρανό. Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια του από τη στήλη μας.

Είχαμε διαχρονική φιλία, τον αναφέραμε ως… Καραμανλικό άντρα!

Και έχει την ιστορία της αυτή μας η φράση. Σε αγώνα του ΠΑΟΚ στον Κρουσώνα, πριν από πολλά χρόνια, αν θυμόμαστε καλά, ένα ή δυο χρόνια πριν ανέβει η ομάδα τους στο τότε περιφερειακό πρωτάθλημα.

Δίπλα μας ο Αντώνης στον μεσαίο πάγκο, θέλει να μείνει εντός γηπέδου για να δει το ματς. Καθώς λοιπόν του τονίζει ο παρατηρητής αγώνα πως πρέπει να φύγει, όντως με μια σχετική κάρτα της ΕΠΟ ο Αντώνης, αλλά και στη κυβέρνηση τότε ο Κώστας Καραμανλής, αρχίζει τα ‘’δικά’’ του και τα… ψαρωτικά του!

Λέει λοιπόν για τη κάρτα αθλητισμού, αλλά ρίχνει και την… βόμβα του! Πως είναι… ακόλουθος του Καραμανλή!!!

Κάγκελο εμείς (για να μη γελάσουμε!) και ο παρατηρητής, αλήθεια είναι ότι… ψηλό ψάρωσε! Στο δια ταύτα;

Είδαμε και αυτό τν αγώνα του ΠΑΟΚ παρέα με τον Αντώνη. Όπως έχουμε δει όλοι, τα ‘’συλλυπητήρια’’ παραγόντων και ομάδων πολλά. Ας μας επιτρέψετε, αφού τα συμπεριλάβουμε και εμείς όλα αυτά, να γράψουμε αυτό του Βασίλη Κουβίδη.

Σε συνάντηση μας με το πρόεδρο της Τυλίσου το πρωί του Σαββάτου, η στεναχώρια και των δυο μας, ήταν έκδηλη στα πρόσωπα και στη σκέψη μας.

Την κακιά αυτή είδηση, από τον Κουβίδη τη μάθαμε. Όσο για τη φώτο μας;

Ο αείμνηστος πλέον Αντώνης, είναι σε εκδήλωση άλλου σωματείου, με το Μανόλη Λεμονάκη, άνθρωπος και αυτός με μεγάλη ήδη προσφορά παραγοντική στον ΠΑΟΚ.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook