Είσαι προπονητής; Απόδειξε το!!!

Εποικοδομητικό το όλο έργο του διημέρου για τους προπονητές μας.

Εποικοδομητικό το όλο έργο του διημέρου για τους προπονητές μας.

Ανανεώθηκαν οι καρτούλες και μπήκαν αρκετά χρήματα στα ταμεία ΕΠΟ και ΕΠΣΗ. Άρα; Πάμε καλά! Αμ δε πάμε και το αντιλαμβάνονται όλοι. Από κάθε τσέπη προπονητή, περίπου θα βγουν συνολικά στα 300 ευρώ.

Κατά κοινή ομολογία, ο αριθμός των παρόντων προπονητών, 35 όπως ανακοινώθηκε κιόλας, ήταν πάρα πολύ μικρός. Γιατί έτσι παιδιά;

Πάντως για τους απόντες, θα έχουν μια ή και δυο ευκαιρίες μέχρι τον Δεκέμβριο του τρέχοντος έτους, για να κάνουν ανανέωση. Στόχος ως Ηράκλειο, θα είναι οι παρεμφερείς διαδικασίες να φιλοξενηθούν πάλι στην πόλη μας. Για να δούμε.

Κάθε είδους ενημέρωση είναι σίγουρα επωφελής, αλλά συζητήθηκε πως αρκετά πράγματα, θα πρέπει να ταξινομούνται ανά κατηγορία διπλωμάτων των προπονητών.

Υπενθύμιση, μάλλον πως στην επόμενη αγωνιστική σεζόν μέσω ΕΠΟ θα περάσει ότι υποχρεωτικά στα τοπικά πρωταθλήματα, οι συνεργασίες με προπονητές, θα είναι μόνο με εκείνους που διαθέτουν διπλώματα και καρτούλες.

Έτσι ως απάντηση, γιατί άνετα φέτος στα πρωταθλήματα μας εδώ στο Ηράκλειο, μπορεί να τεθεί το απλό ερώτημα.

Γιατί να ανανεώνουμε και να πληρώνουμε; Αφού χρέη προπονητή μπορεί να κάνει ο καθένας! Γιατί πάλι εμείς ως στήλη, νιώθουμε πως θα επικρατήσει ένα κοινώς… μπάχαλο; Για να δούμε!

Κάτι τελευταίο, ήδη λέει φάνηκαν τα αποτελέσματα(προς θετική μεριά) της νέας διεύθυνσης υπό την καθοδήγηση του Μπάμπη Ζελενίτσα.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook