Ο Αϊ Βασίλης… αγωνίστηκε στην μεγάλη κατηγορία!

Ποδαρικό στο ποδοσφαιρικό 2018 έκανε η 14η αγωνιστική στην Α1 κατηγορία.

Ποδαρικό στο ποδοσφαιρικό 2018 έκανε η 14η αγωνιστική στην Α1 κατηγορία.

Πάντα μετά από αγωνιστική απραξία, οι ‘’παγίδες’’ δεν ξελείπουν και άλλες ομάδες φαίνονται ευνοημένες στην επιστροφή στα γήπεδα και άλλες όχι.

Ρίχνοντας μια ματιά στα αποτελέσματα, είναι εύκολο να βγουν χρήσιμα συμπεράσματα.

Στη κορυφή βρίσκεται πάντα ο Γιούχτας. Την Αρχανιώτικη ομάδα, τη θέλει πρωταθλήτρια, όχι μόνο του χειμώνα(!) ο κυρ Σταύρος μας, αλλά να πάνε τη κούπα στο παλάτι των Αρχανών!!! ΠΑΝΟΜ, Μινωική, Αλμυρός από κοντά… και όποιος αντέξει. Δυστυχώς η αγωνιστική αυτή, είχε το τραυματισμό του Κορδονούρη στο ματς με τον Αλμυρό.

Ο αμυντικός της Τυλίσου, για μερικές ώρες δεν… αναγνώριζε κανέναν, με εξαίρεση λέει τον αδερφό του. Κάτι για… μεγάλο, αναφωνούσε για τον πρόεδρο του τον Κουβίδη! Πέρα από το χιούμορ, να ευχηθούμε και εμείς ως στήλη, πάντα σιδερένιος για τον βετεράνο κεντρικό αμυντικό.

Έρχονται δυο… ντερμπάρες τώρα. Καταρχάς Γιούχτας-Μινωική και μετά ΠΑΝΟΜ-Τύλισος. Τι, επειδή έφαγε τρία γκολ η ομάδα του Φιολιτάκη, θα είναι εύκολη υπόθεση στα Μάλια; Δε νομίζουμε.

Παράλληλα επιστροφή στη δράση και για όλα τα υπόλοιπα πρωταθλήματα από αυτό το Σαββατοκύριακο.

Είπαμε για Γιούχτα και Μινωική, ε; Κάτι από… Ελ κλάσικο μας θυμίζω αυτό! Πίτσος…vs… Χατζησεβαστού λοιπόν ως αντίπαλοι στους δυο πάγκους! Για πάμεεεε!!!

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook