Φινάλε μετά από μια δεκαετία

Μετά από μια δεκαετία ίδρυσης και συνεχούς παρουσίας στα τοπικά πρωταθλήματα, σε Γ και Β κατηγορία, η Αναγέννηση, μας αποχαιρετά, τουλάχιστον για την ερχόμενη σεζόν. Μας τόνισε ο μόνιμος.. πρόεδρος της, ο Κώστας Τσερλεντάκης, δε πάει άλλο, είναι πλέον πολύ δύσκολα τα πράγματα. Στο ‘’μαγαζί’’ μπαίνει λουκέτο… όπως του είπαμε εμείς, δύσκολη απόφαση, αλλά αποτελεί […]

Μετά από μια δεκαετία ίδρυσης και συνεχούς παρουσίας στα τοπικά πρωταθλήματα, σε Γ και Β κατηγορία, η Αναγέννηση, μας αποχαιρετά, τουλάχιστον για την ερχόμενη σεζόν.

Μας τόνισε ο μόνιμος.. πρόεδρος της, ο Κώστας Τσερλεντάκης, δε πάει άλλο, είναι πλέον πολύ δύσκολα τα πράγματα. Στο ‘’μαγαζί’’ μπαίνει λουκέτο… όπως του είπαμε εμείς, δύσκολη απόφαση, αλλά αποτελεί και μονόδρομο. Θυμόμαστε στο μακρινό… 2007, στη κλήρωση πρωταθλημάτων, σε χώρο των Μαλάδων, ψαχνόμαστε να δούμε τι εστί… Αναγέννηση, που δηλώθηκε… την ύστατη ώρα.

Μπερδευτήκαμε, με μια άλλη Αναγέννηση που υπήρχε τότε, των Αστερουσίων, που ξέραμε πως δε θα μπει στο πρωτάθλημα. Αφήστε που υπήρξε τότε παράγοντας, που αρνιόταν.. να υπογράψει τη δήλωση της Αναγέννησης! Και εδώ, ο ρόλος του.. Ομπάμα μας, ήταν καταλυτικός! Πάει λοιπόν η Αναγέννηση.

Αν θελήσουν οι άνθρωποι του Ξεροπόταμου και αν φτιαχτεί ποτέ νέο γήπεδο με τη συμβολή της ΕΠΣΗ, μπορεί να επιστρέψει η ομάδα. Και φυσικά ένα τυχόν τέτοιο γήπεδο, θα βοηθήσει στα μέγιστα τις… άστεγες ομάδες της πόλης του Ηρακλείου, αλλά και όχι μόνο. 

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook