Εξόφληση με δόσεις

Τι ήταν πάλι αυτό που μας έστειλαν από την ΕΠΟ μας ρε παιδιά; Ήρθε λέει η ώρα… των εξοφλήσεων από τις ομάδες που άφησαν χρέη από χρονιές που αγωνίστηκαν σε περιφερειακό ή Γ εθνική κατηγορία.

Αμάν!

Από το 2002 λέει, χρονιά επανασύστασης της τότε Δ κατηγορίας και μετέπειτα, όλες οι ομάδες που χρωστάνε, θα πρέπει να πληρώσουν… τα οφειλόμενα. Οι ωραίοι… έχουν χρέη… που λέει και το γνωστό άσμα! Θα δώσουν μάχη οι εκάστωτε ΕΠΣ για να αλλάξουν τα δεδομένα εν μέρει. Δηλαδή, να πληρώσουν με δώσεις οι πρόεδροι ρε παιδιά! Αφήστε που άλλοι ήταν εκείνοι που έφεραν αυτά τα χρέη και άλλοι καλούνται τώρα να πληρώσουν… τα σπασμένα!

Και εδώ ως Ηράκλειο, ο πρόεδρος των προέδρων μας, δίνει ήδη τον αγώνα του! Και να είναι τίποτα μικροποσά, θα το αντιμετωπίσουν οι παράγοντες, όταν όμως το χρέος είναι υπέρογκο, όπως στον ΕΓΟΗ, τότε τι γίνεται;

Γιατί τόσα χρόνια από την ΕΠΟ δεν είχαν ασχοληθεί επί του θέματος; Και ορισμένοι παράγοντες πρέπει να είναι προσεκτικοί, δε γίνεται αλλού να είναι… με στυλ επαγγελματία και αλλού όχι, θέλει προσοχή και αυτό.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook