Παίζουν μπάλα… τα σενάρια χωρίς λογική!

Βρισκόμαστε πάλι σε ένα γήπεδο.. σεναρίων για αναδιαρθρώσεις, όμιλο Κρήτης στη Γ εθνική, αναβαίνουν, πέφτουν… και ισορροπούν οι ομάδες!

Βρισκόμαστε πάλι σε ένα γήπεδο.. σεναρίων για αναδιαρθρώσεις, όμιλο Κρήτης στη Γ εθνική, αναβαίνουν, πέφτουν… και ισορροπούν οι ομάδες!

Γιατί πάλι αυτά φέτος, δε μπορούμε να καταλάβουμε. Ή μάλλον, κάτι αντιλαμβανόμαστε.

Σε διαδικασία να βρισκόμαστε, για να μη χάσουμε τη μπάλα! Κάπως έτσι πάνε τα πράγματα. Καλά, θα δούμε επιτέλους να γίνεται ένας σωστός προγραμματισμός;

Κάτι που είναι να φτιάξουμε, να συμπληρώσουμε, να βελτιώσουμε, να έχει ένα πλάνο ρε παιδιά.

Να αφορά την επόμενη ή μεθεπόμενη η σεζόν. Και όχι να λέμε ή να κάνουμε σαρωτικές αλλαγές στο τέλος της σεζόν, που θα αφορούν την αμέσως επόμενη χρονιά. Καλά… κρασιά δηλαδή.

Στην ΕΠΟ θεωρούμε ότι έχουν άλλα προβλήματα να αντιμετωπίσουν για τους προσεχείς μήνες. Η τωρινή διορισμένη διοίκηση, δε μπορεί και δε τις επιτρέπει προφανώς το ίδιο το καταστατικό να προβεί σε αλλαγές. Θα οριστούν εκλογές; Και αν ναι, πότε; Θα προχωρήσουμε με μια νέα διοικητική ομάδα κοινής αποδοχής χωρίς εκλογική διαδικασία; Περιμένουμε αυτές τις εξελίξεις και μετά βλέπουμε.

Η άποψη μας είναι, πως καλά θα κάνουν οι παράγοντες, ιδιαίτερα της Α1 κατηγορίας, να είναι περισσότερο ψυλλιασμένοι. Με ότι συνεπάγεται αυτό. Έχουμε τις επιφυλάξεις μας και ως στήλη.

Αν πάλι έρθουν τίποτα σαρωτικές αλλαγές σε χρόνο ρεκόρ, στην Ελλάδα ζούμε, θα τις υποδεχτούμε, θα τις επεξεργαστούμε.. και έχει ο Θεός!

Stoiximan.gr. Live streaming στα μεγαλύτερα πρωταθλήματα (Primera Division, Bundesliga, Campionato, NBA, Euroleague).

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook