Θα τιμήσουν τη μνήμη του Νίκου Σφακιανάκη στη Μινωική

Toυρνουά μνήμης προγραμματίζουν για τη Μεγάλη Τετάρτη οι άνθρωποι της Μινωικής.

Toυρνουά μνήμης προγραμματίζουν για τη Μεγάλη Τετάρτη οι άνθρωποι της Μινωικής.

Έχουν περάσει 26 χρόνια από το ξαφνικό θάνατο του Νίκου Σφακιανάκη. Ήταν στο μακρινό 1991 που έφυγε ο τότε ποδοσφαιριστής της ομάδας της Φορτέτσας.

Το μοιραίο ήρθε μέσα στο πούλμαν της αποστολής της ομάδας, επιστρέφοντας από παιχνίδι στα πλαίσια του περιφερειακού πρωταθλήματος από την Ιεράπετρα.

Χαρακτηριστικό είναι πως ο νην προπονητής της Μπάρτσα, ο Γιάννης Χατζησεβαστός, ήταν μεταξύ των τότε ποδοσφαιριστών. Έτσι λοιπόν, θα ξυπνήσουν μνήμες την ερχόμενη Τετάρτη 12 του μήνα. Όπως αναφέρεται και στο σχετικό φυλλάδιο, προγραμματίζουν κάτι πολύ ωραίο, σωστό και στο πνεύμα του αθλητισμού.

Με συμμετοχή εκτός της Μινωικής, των ομάδων Εργοτέλη, ΠΟΑ και Ερμή Ζωνιανών.  Λοιπόν, στις 13:30 το μεσημέρι, έχει προγραμματιστεί ευχέλαιο στη μνήμη του Σφακιανάκη. Η σειρά των φιλικών αγώνων στο γήπεδο της Μινωικής θα ξεκινήσει στις 15:00.

Πρώτο ματς μεταξύ Μινωικής και ΠΟΑ. Και μια ώρα αργότερα, θα διεξαχθεί εκείνο μεταξύ Εργοτέλη και Ερμή. Η διάρκεια των παιχνιδιών θα είναι 45λέπτη.  Στις 17:00 θα παιχθεί ο μικρός τελικός και στις 18:00 ο μεγάλος τελικός όπου θα κλείσει και το αγωνιστικό μέρος της όλης εκδήλωσης.

Με την ολοκλήρωση του τελευταίου παιχνιδιού, θα ακολουθήσουν οι σχετικές απονομές και βραβεύσεις. Και τέλος, θα προσφερθεί μπουφές προς τις ομάδες και τους συνοδούς τους.

Στο Stoiximan.gr θα βρεις τις πιο ελκυστικές στοιχηματικές προσφορές- Ελληνικό κουπόνι. Stoiximan.gr.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook