Από Ιδομενέως… μέχρι Πηνειού μεριά

Ένα ιδιαίτερα “ζεστό” βραδάκι είχαμε τη Δευτέρα που μας πέρασε.

Ένα ιδιαίτερα “ζεστό” βραδάκι είχαμε τη Δευτέρα που μας πέρασε.

Εκεί ανάμεσα σε Ιδομενέως μεριά… μέχρι την Πηνειού όπως μάθαμε! Αρχικά στο Δ.Σ της ΕΠΣΗ καλέστηκαν τα μέλη της Επιτροπής Διαιτησίας.

Τα θέματα συζήτησης ήταν κάμποσα, θα βρεθεί η λύση τους… είμαστε σίγουροι. Στη συνέχεια ο πρόεδρος(των προέδρων!) της Ένωσης ο Νίκος Τζώρτζογλου, μετέβει μέχρι την αίθουσα του ΣΔΠΗ. Παρέα με κάποια από τα μέλη της διοίκησης του.

Παρακολούθησε την όλη συγκέντρωση τη καθιερωμένη των διαιτητών. Όμως, εδώ είναι το θεματάκι το καλό! Του δόθηκε… η πάσα να σταθεί για μια ακόμα  φορά σε ένα θέμα που… καίει τον καιρό αυτό!

Και όπως προβλέπουμε θα συνεχίσει να καίει. Αυτό δεν είναι άλλο από τη “κόντρα” που έχει ξεσπάσει ανάμεσα στο μέλος της ΚΕΔ τον Μιχάλη Κουκουλάκη και τον Ομπάμα μας. Ανάλυση ξανά δε χρειάζεται. Το δια ταύτα είναι πως… έχει ξεθαφτεί το τσεκούρι του πολέμου!!! Ουγκκκ!!!

Όπως αναφέρονταν οι ιστοριούλες από το  περιοδικό των παιδικών μας χρόνων, το Μπλέκ! Ο υπέρ πρόεδρος μας… ήταν χείμαρρος ξανά, μάθαμε ότι μεταξύ των άλλων, τόνισε δυο τρία πραγματάκια… με υποσχέσεις… που θορύβησαν το παρευρισκόμενο κόσμο, αλλά και τον τρόμαξαν επίσης.

Stoiximan: Περισσότεροι τρόποι συναλλαγών: Τραπεζική μεταφορά (E-banking), Πιστωτική ή Χρεωστική κάρτα, VIVA, Paysafe, Skrill & Neteller. Stoiximan.gr.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook