Πήραμε το μάθημα μας.. και στο βάθος ένας Ιβάν!

Καλημέρα… και καλή μέρα να περάσουμε! Φωνάζαμε λοιπόν, γιατί δε γίνεται αυτό, γιατί δε γίνεται εκείνο στους κυρίους της ΚΕΔ, και τσουπ.

Καλημέρα… και καλή μέρα να περάσουμε! Φωνάζαμε λοιπόν,  γιατί δε γίνεται αυτό, γιατί δε γίνεται εκείνο στους κυρίους της ΚΕΔ, και τσουπ.

Μας ήρθε… η στραβή στο Σαββατοκύριακο που μας πέρασε. Φυσικά εμείς δε μπορούμε να ξέρουμε αν είχε… λάκκο  η φάβα ή αν δεν είχε. Αλλά η ζημιά έγινε. Τώρα τι μπορούμε πάλι να πούμε; Και η σιωπή, έστω για λίγα 24ώρα, δεν είναι κακή, έτσι; Για πάμε!

Τι τραβάνε και οι άνθρωποι της ΚΕΔ ρε παιδιά; Τους έριξαν στην αρένα και όποιος αντέξει και όπου φτάσουν. Καλά κρασιά δηλαδή! Αλλά επί τούτου του θέματος θα επανέλθουμε πολύ σύντομα. Καλημερίζουμε με την ευκαιρία τη νέα μας… Επιτροπή Διαιτησίας… και εκείνη της Ανάπτυξης!

Μη πει κάποιος τίποτα, δηλαδή ούτε μία καλημέρα δε μπορούμε να πούμε;;; Σας αφήνουμε για σήμερα με ένα ρεφρέν από τραγούδι του μεγάλου μας Πασχάλη. Που είναι πάλι επίκαιρο με στυλ… ποδοσφαιρικό!

Πάμε λοιπόν… Σα τον Ιβάν… το τρομερό… και σα τον μέγα Αλέξανδρο!…  Βρε τον τρομερό τον Ιβάν μας! Είδε και αυτός τον ίσκιο του, έτσι μα ς φαίνεται. Θα επανερχόμαστε συχνά και επί τούτου!

Stoiximan.gr. Live streaming στα μεγαλύτερα πρωταθλήματα (Primera Division, Bundesliga, Campionato, NBA, Euroleague).

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook