Έσκασε… η βόμβα!!!

Nα λοιπόν που η βόμβα… εξερράγει τελικά! Δεν τη πρόλαβαν, εν αντιθέσει με εκείνη στο Κορδελιό, να την εξουδετερώσουν οι πυροτεχνουργοί!

Nα λοιπόν που η βόμβα… εξερράγει τελικά! Δεν τη πρόλαβαν εν αντιθέσει με εκείνη στο Κορδελιό  να την εξουδετερώσουν οι πυροτεχνουργοί!

Και δε γινόταν να συμβεί αυτό, αντίθετα, έπρεπε η έκρηξη να γίνει.

Που σημαίνει οι εξελίξεις ήταν προδιαγεγραμμένες. Φυσικά η αναφορά μας είναι για όλα αυτά που ήρθαν από αρχές της εβδομάδας, στο χώρο της Επιτροπής Διαιτησίας. Εκεί ήταν η αρχική μας αναφορά για την εμφάνιση… της βόμβας!

Ο Νίκος Συριγωνάκης, για τους λόγους που έχετε μάθει έπρεπε να αποχωρήσει μετά από πολλά χρόνια από τη θέση του.  Και αυτό ήταν η αφορμή για το ντόμινο που ακολούθησε.

Λοιπόν, στη θέση του αρχιδιαιτητή, ο πρόεδρος… των προέδρων μας, τοποθέτησε το Γιώργο (Πλούταρχο) Κουτεντάκη. Καλορίζικος και εκεί! Ως δεύτερο μέλος της θέσης, μπήκε ο γιατρός της ΕΠΣΗ, ο Χάρης Βαβουρανάκης. Εδώ έχουμε το τέλος της παρουσίας στη θέση αυτή του προέδρου της ΕΠΣΗ. Κράτησε λίγο τελικά η παρουσία του εκεί.

Ιεραρχικά η σειρά των μελών της Επιτροπής είναι, ο  Γιώργος Ιωαννίδης, που συνεχίζει όπως ήταν. Νέο πρόσωπο πλέον είναι ο Φρίξος Βιδάκης, που βασικά αντικαθιστά το Συριγωνάκη.  Επίσης ως μέλος παρέμεινε ο Μάριος Κολοβός.

Και έρχεται ακόμα μια είδηση ξεχωριστή. Η τοποθέτηση του Χρήστου Χανιωτάκη ως μέλους επίσης.  Έχουμε λοιπόν μια… πολυπρόσωπη πλέον επιτροπή!!! Ουάου!!!  Καλή αρχή κύριοι στο έργο σας.

Βέβαια οι κινήσεις αυτές, έχουν και το νόημα τους, να είσαστε σίγουροι, κάθε κίνηση, διαβάζεται με τον τρόπο της.

Μη ζητάτε περισσότερα, για τώρα τουλάχιστον. Μας θυμίζει κάτι από το δίσκο της Φαιστού. Οι ιστορικοί του μέλλοντος θα μας τα εξηγήσουν όλα.  Θα πρέπει τώρα ο Κουτεντάκης μας, να κάνει γνωστό και τον αριθμό του κινητού του! Μας χρειάζεται σε όλους…

Stoiximan.gr. Live streaming στα μεγαλύτερα πρωταθλήματα (Primera Division, Bundesliga, Campionato, NBA, Euroleague).

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook