Αφήστε τα παιδιά να απολαμβάνουν το παιχνίδι τους

Πάντα τα ευτράπελα θα υπάρχουν σε παιχνίδια και γήπεδα, εξαίρεση δυστυχώς δεν αποτελούν ούτε τα παιδικά πρωταθλήματα.

Πάντα τα ευτράπελα θα υπάρχουν σε παιχνίδια και γήπεδα, εξαίρεση δυστυχώς δεν αποτελούν ούτε τα παιδικά πρωταθλήματα.

Δε πα να λένε και να πράττουν διοργανωτές και υποδομές; Αρκετοί γονείς, αλλά και προπονητές, απέχουν μίλια μακριά από το σωστό αθλητικό πνεύμα. Μάθαμε ότι το πρωί του Σαββάτου, κάποιοι δεν έμειναν σε φραστικό επεισόδιο στη κερκίδα του Αλμυρού. Οι ψυχραιμότεροι, μπλόκαραν τα… περεταίρω!

Αναφορά σε ονόματα ομάδων δε κάνουμε, για να μη τους… διαφημίσουμε κιόλας! Απλά, μάλλον οι συγκεκριμένες πλευρές, ζουν με… εφιάλτες από οικογένεια Βαρδινογιάννη και Αλαφούζο ον λίγο!!!

Περαστικά τους.  Πρέπει οι επικεφαλείς των ακαδημιών, να ελέγχουν γονείς, προπονητές αλλά και τα ίδια τα παιδιά κάποιες φορές. Εδώ θα σχολιάσουμε κάτι, ο υπεύθυνος της ακαδημίας της Α.Ε.Κρήτης, ο Χρήστος Καταρτζόγλου, καλεί σε κάθε σεζόν και κάνει μίτινγκ με τους γονείς, για συστάσεις, διευκρινήσεις και ανταλλαγή απόψεων.

Είναι καλύτερα τα μέτρα πρόληψης, παρά αυτά της… καταστολής. Το συγκεκριμένο σχόλιο, δεν έχει να κάνει πως η ΑΕΚ βρίσκεται στο Καλτσέττο. Μα καμία σχέση… λέμε!

Κάτι ακόμα, μη πυροβολούμε τους ανθρώπους που εκτελούν χρέη διαιτητών στο παιδικό της ΕΠΣΗ. Μέχρι και γιατρούς έχουν ”πυροβολήσει” κάποιοι… ατσίδες!

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook