Η δύσκολη στιγμή του Χάρη Στρατάκη

Bρε τι πήγε να του συμβεί του τερματοφύλακα της Βόνης, του Χάρη του Στρατάκη;

Bρε τι πήγε να του συμβεί του τερματοφύλακα της Βόνης, του Χάρη του Στρατάκη;

Στο ματς με Εθνικό στο Μαρτινέγκο, ο πορτιέρο, μετά από απόκρουση του, βρήκε με το κεφάλι στο δοκάρι. Έπεσε κάτω, κρατούσε τη μπάλα, αλλά… παρέμεινε ακίνητος για λίγο.

Θεωρούσαν οι περισσότεροι… πως έκανε καθυστέρηση στο παιχνίδι! Αυτά μάθαμε από τν ίδιο τον Στρατάκη. Ευτυχώς, δεν άργησαν κάποιοι να ανησυχήσουν και έτρεξαν κοντά του.

Και μέσα στην ατυχία του, αποφεύχθηκαν τα χειρότερα. Του είχε γυρίσει η γλώσσα, όπως συνηθίζεται να λέμε! Αντιλαμβανόμαστε το τι θα μπορούσε να είχε συμβεί, έτσι;

Κάποιο πρόσωπο με εμπειρία στα γήπεδα και γνώσεις πρώτων βοηθειών, ήταν εκείνο που τον γλύτωσε. Ο Χάρης μάλιστα, είναι στην αναζήτηση του, να μάθει ποιος είναι και να τον ευχαριστήσει.

Είναι το λιγότερο που έχει να κάνει, αυτά μας τόνισε ο Χάρης. Περαστικά και από την στήλη στο τερματοφύλακα της Βόνης. Και το ξανά λέμε. Προσοχή στο θέμα γιατρών στα γήπεδα.

Με ότι περιλαμβάνει η φράση αυτή. Τελευταία μας πληροφορία λέει πως ο τεχνικός διευθυντής της ακαδημίας του Εργοτέλη, ο Μιχάλης Επιτροπάκης, είναι εκείνος που βοήθησε καταλυτικά τον Χάρη.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook