Το παρασκήνιο να κερδίζει και οι άλλοι…

Σας το έχουμε ξανά γράψει… και ξανά γράψει. Τι τραβά το ποδοσφαιράκι μας ρε παιδιά;

Σας το έχουμε ξανά γράψει… και ξανά γράψει. Τι τραβά το ποδοσφαιράκι μας ρε παιδιά;

Βρε η μάζα το θέλει να βρίσκεται στο παρασκήνιο. Εκεί να παίζεται η μπάλα. Πείτε μας, πόσες δεκαετίες οι ποδοσφαιριστές, οι κανονικοί πρωταγωνιστές, παίζουν ρόλο κομπάρσου και μόνο;

Ότι χρώματα και να έχει το παρασκήνιο, έτσι; Φταίνε κατά την άποψη μας, αρχικά οι προηγούμενες κυβερνήσεις, που δεν ασχολούνταν καν, γινόταν το.. πάρτι, το έλα να δεις!

Τώρα τι κάνουμε; Φαντάσματα εδώ, φαντάσματα εκεί. Αν είναι δυνατόν, εν έτη 2016 να βλέπουμε τα ίδια πρόσωπα… να πρωταγωνιστούν, να μιλάνε για νομικά, να κρίνουν τις τύχες του ποδοσφαίρου μας. Μια ”οικογένεια”, πόσο δίκιο είχε τελικά, αποχώρησε μια και καλή από το χώρο του ποδοσφαίρου.

Η άποψη μας, για να μη παρεξηγούμαστε, είναι η εξής.  Θέλουμε υγείες ποδόσφαιρο, ανταγωνιστικά πρωταθλήματα, οικονομικά δυνατές τις ποδοσφαιρικές εταιρίες, Κάθε χρόνο, το ποδόσφαιρο να πηγαίνει μπροστά. Αυτά θέλουμε και άλλα τόσα, σωστά όμως, βήμα, βήμα. Όχι το ποια ομάδα θα παίρνει το τίτλο, άρα και τα εκατομμύρια των ευρώ.

Αλλά και ο τίτλος και οι στόχοι των ομάδων, να κρίνονται μέσα στις τέσσερις γραμμές. Και όχι στα διάφορα… δωμάτια. Καλό βράδυ… ποδοσφαιράκι μας…

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook