Έπαιξαν με έναν μικρό… αλλά την έβγαλαν καθαρή!

Αμάν αυτοί οι μικροί, δεν είναι λίγες οι φορές, που έχουν φέρει… τρικυμίες στις ομάδες τους και στα παιχνίδια γενικότερα!

Αμάν αυτοί οι μικροί, δεν είναι λίγες οι φορές, που έχουν φέρει… τρικυμίες στις ομάδες τους και στα παιχνίδια γενικότερα!

Αρκετοί θα έχετε μάθει πως μόλις στη πρώτη αγωνιστική της μεγάλης κατηγορίας, σε ομάδα, από το πάγκο, υπέπεσαν σε γκάφα ολικής. Για λίγο, έπαιξαν με έναν μικρό παίχτη.

Το αντιλήφθηκαν γρήγορα και ξανά έκαναν αλλαγή, βάζοντας δεύτερο μικρό! Αυτά είναι. Είναι φυσιολογικό να γίνονται ανθρώπινα λάθη, δεν είναι το θέμα μας ούτε η ομάδα που το έκανε, ούτε και εκείνη που δε το αντιλήφθηκε. Γιατί μια ένσταση, πάντα καραδοκεί. Ο αγώνας κρίνεται στο γήπεδο, θα πει κάποιος.

Αλλά υπάρχει και μια σειρά κανόνων, θα πει ένας άλλος, οπότε; Μάθαμε, πως ο τραυματισμός του μικρού παίχτη που έφυγε ως αλλαγή, έφερε τον αιφνιδιασμό. Η είδηση του.. εγκλήματος, διέρρευσε μετά που είχε περάσει το 48ώρο… του αυτόφωρου, σόρυ, του δικαιώματος για τυχόν ένσταση.

Προσοχή λοιπόν προς όλους. Την άποψη μας την έχουμε ξανά καταθέσει. Δε βγαίνει τίποτα με το υποχρεωτικό των μικρών στις ομάδες. Το… υποχρεωτικό θα πρέπει να μπει στο κεφάλαιο που ονομάζεται… νοοτροπία!

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook