Πρωταθλητές… σε όλα τους

Ως ξεκίνημα στο συγκεκριμένο άρθρο, θα τοποθετήσουμε και τα δικά μας ”μπράβο” στις πρωταθλήτριες ομάδες των τοπικών κατηγοριών, αλλά και συνολικά στις ομάδες που κέρδισαν ή θα κερδίσουν την άνοδο τους.

Ως ξεκίνημα στο συγκεκριμένο άρθρο, θα τοποθετήσουμε και τα δικά μας ”μπράβο”  στις πρωταθλήτριες ομάδες των τοπικών κατηγοριών, αλλά και συνολικά στις ομάδες που κέρδισαν ή θα κερδίσουν την άνοδο τους.

Μια ματιά στους… πέντε πρωταθλητές και είναι εύκολο να βγουν κάποια συμπεράσματα. Στην μεγάλη κατηγορία, ο ΠΟΑ με υποδομή από πίσω του και συνεχής δουλειά σε όλη τη διάρκεια της χρονιάς.

Στην Α2, ο Ανθεστίωνας, όπως έχουμε πληροφορηθεί, με ιδανικό κλίμα και συνθήκες, γινόταν… συνωστισμός στις προπονήσεις. Στην Β κατηγορία, πρωταθλητές δυο ομάδες… Νέων.

Μόνη της η λέξη μας δείχνει πολλά. Στον Β1 του Ηροδότου και στον άλλον του Εργοτέλη. Αλλά και στην τελευταία κατηγορία, μια από τα ίδια. 

Ο επανιδρυθείς… ΟΦΗ 94, με δυνατό… μαρσάρισμα, κατέρριπτε το ένα ρεκόρ πίσω από το άλλο. Προς Θεού, μην υπάρξει παρεξήγηση, καμία σύγκριση με άλλες ομάδες. Απλά, κάναμε έναν σφαιρικό σχολιασμό στις ομάδες που κατέκτησαν το τίτλο.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook