Στους Βώρρους για το ένα… τσεκ ιν προς την Α1!

Από το απόγευμα της Κυριακής, έδωσαν το ραντεβού τους… για το απόγευμα της ερχόμενης Κυριακής στους Βώρρους Μαραθώνας και Φαιστός!

Από το απόγευμα της Κυριακής, έδωσαν το ραντεβού τους… για το απόγευμα της ερχόμενης Κυριακής στους Βώρρους Μαραθώνας και Φαιστός!

Η ομάδα του Κώστα Τσαγκαράκη, με ένα γκολ…. δώρο αμυντικής  δυσλειτουργίας της άμυνας της Ομόνοιας, πήρε το ματς-τελικό με 0-1 στο γήπεδο του Αλμυρού.

Έτσι, ως νικητές στη πρώτη φάση των πλέι όφ οι του Μαραθώνα, θα πάνε στο ‘’κλουβί’’ της Φαιστού,  για το ένα… εισιτήριο που οδηγεί στη παραπάνω κατηγορία!

Να μάθουμε δηλαδή όλοι μας, ποιος από τους δυο, θα επιστρέψει στην Α1 κατηγορία. Όσον αφορά το μοναδικό γκολ, ναι, έγινε λάθος της άμυνας, αλλά δε θα παραλείψουμε να δώσουμε και τα εύσημα στο νεαρό σκόρερ  Ρουμπάκη (16’)  για την υποδειγματική εκτέλεση του. 

Την άνοδο, στα Καλέσα την ήθελαν και τη θέλουν, το ίδιο φυσικά σε Φαιστό, Ομόνοια ακόμα και Κεραυνό. Ακόμα και να… συνυπήρχαν στην Α1 οι δυο ομάδες του Ατσαλένιου, θα έμπαιναν σε διαφορετικούς ομίλους και όλα καλά, απλά είναι τα πράγματα.

Για την Ομόνοια, το φετινό… ταξίδι βασικά ολοκληρώθηκε. Δεν υπάρχει αμφιβολία, στέφθηκε έτσι κι αλλιώς με επιτυχία για αυτούς.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook