Ελλάνιος… και Δαίδαλος!

Τρελάθηκαν στο πάγκο του Ελλάνιου, αλλά και οι παίχτες του επίσης που ήταν κοντά στην επίμαχη φάση, όταν η απόφαση του διαιτητή Συναδινάκη, μετά από υπόδειξη του β’ βοηθού Παπαδάκη, ήταν πως η μπάλα δεν είχε περάσει τη γραμμή.

Τρελάθηκαν στο πάγκο του Ελλάνιου, αλλά και οι παίχτες του επίσης που ήταν κοντά στην επίμαχη  φάση, όταν η απόφαση του διαιτητή Συναδινάκη, μετά από υπόδειξη του β’  βοηθού  Παπαδάκη, ήταν πως η μπάλα δεν είχε περάσει τη γραμμή.

Ήταν στο 77′ και η μπάλα είχε πάρει πορεία προς το τέρμα από κεφαλιά του Μανιαδάκη, κι ενώ το σκορ, ήταν στο 1-1! Θεωρούμε πως αυτή ήταν η φάση που επέφερε τα νεύρα και την αγανάκτηση, με τις γνωστές ακόλουθες εξελίξεις στην ομάδα του Δαίδαλου. Στέλιος Κτιστάκης και Γιάννης Καλοτεράκης, εάν τους έπιανες τη μύτη… θα έσκαγαν! 

Πάντως όπως παρατηρούσαμε τη συνολική εξέλιξη του αγώνα, εάν Ολυμπιακός και Ελλάνιος, δεν ήταν… γείτονα σωματεία(χρησιμοποιούν κοινό γήπεδο), πολύ δύσκολα θα είχε αποφευχθεί… σύρραξη, κάτι σαν εκείνη του Περσικού  Κόλπου ας πούμε! Δόξα το Θεό!

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook