Ζήτησαν περισσότερο σεβασμό

Τις τοποθετήσεις τους για το τι συνέβη με την ιατρική κατάσταση των Κορφών στο ματς με τον Τηγανίτη και τις γνωστές κυρώσεις τους, έδωσαν οι άνθρωποι της ομάδας στο περασμένο ‘’Παλμό του Τοπικού’’ στον Αthletic Radio 104,2.

Τις τοποθετήσεις τους για το τι συνέβη με την ιατρική κατάσταση των Κορφών στο ματς με τον Τηγανίτη και τις γνωστές κυρώσεις τους, έδωσαν οι άνθρωποι της ομάδας στο περασμένο ‘’Παλμό του Τοπικού’’ στον  Αthletic Radio 104,2.

Ο πρόεδρος Γιώργος Στειακάκης και ο παράγοντας  Γιώργος Κουτάντος, τόνισαν με κοινή ομολογία πως ο ρέφερι Κασαπάκης, σύμφωνα με τον Κανονισμό Διαιτησίας, ενήργησε σωστά. Όμως θα μπορούσε με βάση τη κατανόηση σε ερασιτεχνικό σωματείο και ερασιτέχνες παράγοντες, να περιμένει για λίγο.

Αφού, σύμφωνα με τη κατάθεση τους, σε τέσσερα λεπτά από τη προκαθορισμένη ώρα έναρξης, είχαν φέρει την ιατρική κατάσταση στο γήπεδο και με την αντίπαλη ομάδα, φυσικά να μην έχει κανένα θέμα να περιμένει όσο χρειάζονταν.

Επίσης επεσήμαναν πως η αρχική μη παρουσία της κατάστασης στο φάκελο εν όψει του αγώνα, ήταν μόνο ως ανθρώπινο λάθος και ουδεμία κίνηση σκοπιμότητας δεν υπήρχε.

Ακόμα οι δυο τους, στάθηκαν στην όλη διαδρομή εδώ και 15 χρόνων των Κορφών στο τοπικό αλλά και στα προβλήματα που αντιμετωπίζουν γενικά οι παράγοντες των σωματείων.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook