Φήμες πως εμφάνισαν και μαχαίρι

Έγιναν λέει Σόδομα και Γόμορρα στην αναμέτρηση της Τριτωνίας με τη Χαραυγή.

Έγιναν λέει Σόδομα και Γόμορρα στην αναμέτρηση της Τριτωνίας με τη Χαραυγή.

Πολύ ξύλο, με συμπλεκόμενους παράγοντες, φιλάθλους αλλά και παίχτες! Της φιλοξενούμενης ομάδας όπως λέει το παρασκήνιο. Έφυγαν λοιπόν ποδοσφαιριστές από τον αγωνιστικό χώρο και ενεπλάκησαν στα επεισόδια έξω από αυτόν. Μετά τι έγινε;

Συνεχίστηκε κανονικά το παιχνίδι; Μα ποιο παιχνίδι; Αφού το ποδόσφαιρο… είναι γιορτή, είναι… ξεφάντωμα! Αφού έκαναν λίγο διάλειμμα από μπάλα οι παίχτες παίζοντας ένα άλλο… σπορ,

επέστρεψαν στο γήπεδο να ασχοληθούν πάλι με το… τόπι. Και αφού είχαν κάνει.. τόπι στο ξύλο κάποιους άλλους! Δε ξέρω εάν έγινε όντως το εξής, αλλά η πληροφορία μας δεν αμφισβητείται παρόλα αυτά. Μέχρι λέει και… μαχαίρι εμφάνισε μέλος της φιλοξενούμενης πλευράς την ώρα της μάχης!!! Ναι, μέχρι και μαχαίρι!

Τα… όπλα που χρησιμοποιήθηκαν στο πεδίο μάχης; Καρέκλες, τραπέζια διάφορα ξύλα, αλλά μέχρι και τα… σημαιάκια των κόρνερ έπιασαν κάποιοι. Μάλλον θα καλέσουν σε απολογία τους βοηθούς διαιτητή, ξέρετε το γιατί; Γιατί δεν έδωσαν και τα δικά τους σημαιάκια στα χέρια των… φιλάθλων! Στο πεδίο μάχης φυσικά είχαν συμμετοχή ένθεν και ένθεν.

Αλλά κακά τα ψέματα, εκείνοι της φιλοξενούμενης πλευράς ήταν οι πρωτεργάτες. Το παρελθόν τους γνωστό. Ε και; Δε συγκινείται κανένας, οι λόγοι γνωστοί. Μάθαμε πως ο διαιτητής… πιέσθηκε να συνεχίσει το παιχνίδι, με το κανονισμό είναι λάθος, αλλά και η άποψη μας είναι πως καλά έκανε και το τέλειωσε.

Δε μπορούμε να ξέρουμε τι θα είχε συμβεί εάν έπραττε το αντίθετο.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook