Διατηρήθηκε στη πρώτη πεντάδα ο ΠΑΝΟΜ

Σούπερ διπλό έκανε ο ΠΑΝΟΜ στην έδρα του Γιούχτα. Σε ένα ματς, που κρίθηκε στην επανάληψη, με τους νικητές να κάνουν την ολική ανατροπή στο σκορ(1-2) στο διάστημα αυτό.

Σούπερ διπλό έκανε ο ΠΑΝΟΜ  στην έδρα του Γιούχτα. Σε ένα ματς, που κρίθηκε στην επανάληψη, με τους νικητές να κάνουν την ολική ανατροπή στο σκορ(1-2) στο διάστημα αυτό.

Και είχε και άλλες συνέπειες στην ομάδα των Αρχανών η ήττα. Πλέον οι παράγοντες του, βρίσκονται στην αναζήτηση του αντικαταστάτη του κόουτς Γιάννη Χατζησεβαστού. 

Οι Μαλιώτες βρίσκονται πλέον πάνω από τη γραμμή της μεσαίας πεντάδας.  Ο Γιούχτας έχασε για τρίτο σερί ματς, στα άλλα δύο δεν είχε σκοράρει καν. Στο φινάλε του πρώτου μισού της Α’ φάσης, έφτασαν στη Τρίτη σερί νίκη, με εξαίρεση φυσικά το ματς με το Ρούβα… που δεν έχει τελειώσει ακόμα! Οι νικητές, είχαν σταθερή παρουσία σε όλη τη διάρκεια του 95λέπτου.

Έχοντας όμως 11άδα ποιότητα όπως Αργυράκη, Πατελή (ο Κατσούλης ήταν στο πάγκο) παραμένει πάντα υπολογίσιμη μονάδα η ομάδα τους. Από την άλλη, ο Γιούχτας με τέρμα από… τα αποδυτήρια (στο 4’ το 1-0) είχαν την ευκαιρία για τη πολυπόθητη νίκη.

Σπαταλώντας όμως αρκετές ευκαιρίες να ‘’τελειώσουν’’ το ματς και δε το κάνουν, τότε είναι φυσικό να δίνουν δικαιώματα σε κάθε αντίπαλο. Και όλα αυτά με τις δυο ομάδες να κάνουν εμφάνιση κατώτερη των δυνατοτήτων τους στο ματς του Σαββάτου στις Αρχάνες.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook