Τελικά… κέρδισαν και οι δυο κόουτς!

Να που στο ντέρμπι ‘’ζωής ή θανάτου’’ της Αγίας Βαρβάρας τη περασμένη αγωνιστική, πήρε τους… πόντους ο κόουτς της Γόρτυνας!

Να που στο ντέρμπι ‘’ζωής ή θανάτου’’ της Αγίας Βαρβάρας τη περασμένη αγωνιστική, πήρε τους… πόντους ο κόουτς της Γόρτυνας!

Οι γηπεδούχοι, παρέμειναν χωρίς βαθμό αλλά και χωρίς σεφτέ σε γκολ έως τώρα. Άλλο πάλι και αυτό. Η ομάδα του Δημήτρη Κόκκινου, να μη μπορεί να βρει δίχτυα. Δηλαδή τι θα γίνει τώρα;

Να βγάλει κάνα δελτίο ο κόουτς και να μπει μέσα; Εκείνος είχε πολύ… ερωτική σχέση με τα δίχτυα. Μέχρι τώρα οι επιθετικοί του, βρίσκονται σε… διάσταση… με τις εστίες.

Λίγο προσπάθεια χρειάζεται η ομάδα και θα δίνει μετά… Recital στα γήπεδα! Θα έρθουν τα πρώτα γκολ και οι πρώτοι βαθμοί. Αλλά και η ομάδα του κόουτς Γιάννη Κοντάκη, έκανε σεφτέ σε γκολ τώρα, αλλά… τσέπωσε και τα πρώτα βαθμουλάκια!  Και με αυτά και αυτά, ο Γιάνναρος θα συνεχίσει τα ‘’πήγαινε- έλα’’ στους Άγιους Δέκα!

Διαφορετικά ποιος ξέρει τι θα είχαμε, Θεός φυλάξει δηλαδή! Και πριν ο κόκορας λαλήσει τρεις φορές, η ΑΣΑΒ προκρίθηκε, έστω και σε 120 λεπτά, στην επόμενη φάση του κυπέλλου και στο τομέα ψυχολογίας, πήρε αρκετούς πόντους.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook