Στα δυο χαμένα πέναλτι… λευκή ισοπαλία δώρο!

Όταν σου προσφέρονται δυο πέναλτι, εσύ τα ‘’σπαταλάς’’ σε ένα παιχνίδι, όχι μόνο δε μπορείς να ζητάς τίποτα, αλλά κάνεις και το σταυρό σου… να μη φύγεις με ήττα από το γήπεδο στο τέλος!

Όταν σου προσφέρονται δυο πέναλτι, εσύ τα ‘’σπαταλάς’’ σε ένα παιχνίδι, όχι μόνο δε μπορείς να  ζητάς  τίποτα, αλλά κάνεις και το σταυρό σου… να μη φύγεις με ήττα από το γήπεδο στο τέλος!

 Αυτό στα όσα χρόνια πάμε στα γήπεδα, δε το θυμόμαστε έως τώρα. Καμίνια και Δαμάστα στο γήπεδο του ΕΓΟΗ το Σάββατο και μοιράσθηκαν τους βαθμούς με τη ‘’λευκή’’ ισοπαλία εν τέλει!

Και οι δυο τους, μετά από νίκη, μετά από ισοπαλία, ήρθε η σειρά για της πρώτης τους ισοπαλία, στα πλαίσια… μόλις της 3ης αγωνιστικής στη νέα τους κατηγορίας φέτος. Τα Καμίνια ως πρωταθλητές ανέβηκαν στην Α2 από τον όμιλο τους, ενώ η Δαμάστα στον άλλο όμιλο, ανέβηκε με τα αρκετά… ασανσέρ που είχαμε!

Η πρώτη υπόδειξη του διαιτητή Χαραλαμπάκη, έγινε στο 28ο λεπτό. Τράβηγμα φανέλας στον Δαργαντή από τον Λούσι, την εκτέλεση του Πιτικάκη, αφού τη  βρήκε ελάχιστα  ο Μακαρώνας, η μπάλα πήγε δοκάρι και κόρνερ. Ενώ στο 48’, ο Σαΐτης σε επαφή του(γκρέμισμα) με τον Τσάφκα, υποδείχτηκε η εσχάτη των ποινών.

Η εκτέλεση του αρχηγού Δαργαντή… έστειλε τη μπάλα… προς Παγκρήτιο Στάδιο μεριά! Το ματς στιγματίστηκε από το τραυματισμό του παίχτη της Δαμάστας του Πιτικάκη. Πήγε νοσοκομείο με συνοδεία του Γιώργου Περάκη, του τοποθετήθηκε νάρθηκας στο τραυματισμένο χέρι. Με τραυματισμό έγινε αλλαγή στην ανάπαυλα ο βασικός τερματοφύλακας των γηπεδούχων.

Τα Καμίνια έχασαν με αποβολή(2η κίτρινη) το Νύχταρη… κρίμα, έχασε την ευκαιρία να τεθεί αντίπαλος της περυσινή του ομάδας, της Ομόνοιας, αντίπαλος στην ερχόμενη αγωνιστική για τον ΑΟΚ.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook