Οδηγούν με GPS… αλλά και πάλι χάνοται‼!

Τίποτα δεν είναι τυχαίο σε αυτή τη ζώη τελικά! Το να χαθεί συγκεκριμένο πρόσωπο δυο φορές στο δρομολόγιο του σε διάστημα ολίγων ημερών… κάτι δείχνει παιδιά!

Ο ένας συμμετείχε και στις δυο περιπέτειες, είχε όμως και παρέα, έτσι; Λοιπόν με τη σειρά τώρα. Παίζουν φιλικό στο Μεταξοχώρι  και συγκεκριμένοι παίχτες του Ηρακλή Νιπιδιτού… αποφασίζουν να πάνε με τζι – πι – ες  στο γήπεδο του Μεταξοχωρίου! Και μπράβο τους!  Οδηγός ο Λευτέρης Παπαδάκης, με συνεπιβαίνοντες… Νίκο Πατσάκη, Θανάση Νικολό και Γιώργο Καραθάνο.

Θα τρελαθούμε, με GPS στο Μεταξοχώρι! Χωριανοί…. ε, χωριανοίιιιι‼‼ Μπήκαν στο χωριό και μετά από… τρεις αναστροφές( γύρω-γύρω όλοι!) κατάφεραν και πάρκαραν έξω από το γήπεδο! Ήδη οι υπόλοιποι έκαναν ζέσταμα και κάποια στιγμή έπαιξαν και αυτοί τη μπαλίτσα τους. Για να μη γράφουμε τώρα ξεχωριστό παρασκηνιακό, το βάζουμε κολλητά και το παρακάτω. Στο Μεταξοχώρι, έπαιξαν τη Τετάρτη και τρία βράδια μετά, το Σάββατο(12/9) έκανε γλέντι ο Ηρακλής στο Νιπιδιτό. Προσέξτε, στο Νιπιδιτό, γιατί ορισμένοι… πέρασαν και μια βόλτα πρώτα… από τα Ρουσοχώρια!

Τη φορά αυτή, οδηγούσε ο Νίκος Πατσάκης, με παρέα τους Μανούσο Μαυροφοράκη και Γιώργο Κατεργιανάκη. Πάλι με…τζι-πι-εςςςς‼! Ναι πάλι με τη συσκευή βοήθειας πλοήγησης! Νόμιζαν πως το γλέντι είναι στα Ρουσοχώρια, μπήκαν στο χωριό, το έψαξαν, ήταν και λίγο αργά να βρίσκουν εύκολα κατοίκους στο δρόμο και κάποια στιγμή, το αυτοκίνητο τους έφτασε στο γλέντι, στο Νιπιδιτό δηλαδή. Ουφ, μια ταλαιπωρία σας λέω τώρα. Άλλο τίποτα!

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook