Έχει μπόλικους… Νίκας, Μανίκας τελικά!

Ανεβάζουμε… στροφές στο μεταγραφικό στερέωμα και πάλι φέτος!

Ανεβάζουμε… στροφές στο μεταγραφικό στερέωμα και πάλι φέτος!

Ιούλιος, τελειώνουμε  τον Αύγουστο και τα μέτωπα είναι πολλά και ανοικτά. Τα χρηματικά ποσά που… λέγονται, είναι αξιοσέβαστα. Τρέχουν οι πρόεδροι, αντίθετα αρκετοί είναι οι ποδοσφαιριστές που δε τρέχουν και πολύ!

Έχουν πάλι την ανάγκη τους και το διαχειρίζονται αναλόγως. ”Πρόεδρε, θα σας απαντήσω μετά, πρόεδρε εκείνοι μου δίνουν τόσα, πρόεδρε θα μπορώ να κάνω μια ή δυο προπονήσεις” και πάει λέγοντας. Για τους μικρούς; Αφήστε το καλύτερα!

Εδώ μιλάμε… με τους μάνατζερ!!!  Και με τα ”εάν”  και ”αλλιώς”, περνάνε οι μέρες και γλιτώνουμε και λίγο από προετοιμασία, αφήστε που έρχεται και καμιά κράμπα και πάμε για αποθεραπεία… γενικώς!

Το τονίζουμε συχνά, το τοπικό ποδόσφαιρο, μη το φοβάστε. Όπως επιβιώνει εδώ και δεκαετίες, το ίδιο θα συνεχίσει να γίνεται.

Και οι παίχτες-μεταγραφές καλό θα είναι να υπολογίζουν κάθε παράμετρο, γιατί και οι ”τάπες”  θα πάνε σύννεφο, θα τις ζήλευε μέχρι και ο… Παπαγιάννης, αλλά και ως συνήθως, πολλά από αυτά που ακούνε το καλοκαίρι, δε τα βρίσκουν το χειμώνα! Νίκας… Μανίκας!…

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook