Η ελπίδα όπως ήρθε… έτσι και έφυγε!…

Μικρό σχόλιο για τη σέντρα των πρωταθλημάτων, αλλά και για τη κρίση… γενικότερα!

Μικρό σχόλιο για τη σέντρα των πρωταθλημάτων, αλλά και για τη κρίση… γενικότερα!

Ξέρουμε πως η 1η αγωνιστική των Α’  κατηγοριών προγραμματίζεται για το διήμερο 12 και 13 Σεπτεμβρίου. Αρκετό χάσιμο χρόνου ρε παιδιά.

Αφού μετά θα ζήσουμε τις βουλευτικές εκλογές, ξανά, ολέ!  Καλά το 2015, να ζήσουμε να το θυμόμαστε ως το έτος των εκλογών!

Τρεις φορές μας στέλνουν στη κάλπη, είναι Σεπτέμβριος σε λίγο, τι λέτε; Δε προλαβαίνουμε δηλαδή και για μια τέταρτη… γύρα από τις κάλπες; Φυσικά και… χαλαρά!

Κοιτάξτε τώρα μια ειρωνεία. Αφού υπήρξαν λίγες ομάδες που ‘’φώναξαν’’ για μεταφορά της πρεμιέρας, λόγο της οικονομικής κατάστασης της χώρας μας, έρχεται μετά ο πρωθυπουργός (της ελπίδας!) και ορίζει εκλογές, αγνοώντας την κρίση, πάμε για άλλα δηλαδή!

Και η ΕΠΣΗ (καλημέρα πρόεδρε!) καλά είχε κάνει, πήγε μια εβδομάδα μετά την έναρξη, δίνοντας λύσεις στο οικονομικό θέμα των πολιτών. Εκείνοι βέβαια που είχαν “φωνάξει”, όχι δε το είχαν κάνει για δικούς τους λόγους, καλά πως πήγες το μυαλό σας τώρα σε τέτοια σκέψη; Άντε, βρε! Ας δούμε τώρα τι θα γίνει μετά τις εκλογές, θα χάσουμε αυτή την ελπίδα;

Θα γεννηθεί καμιά άλλη… ελπίδα; Εσείς τι λέτε; Βρε ένας… λεβέντης πολιτικός χρειάζεται τελικά! Υπάρχει το ενδεχόμενο τη παραμονή των εκλογών, στις 19 Σεπτεμβρίου, να έχουμε ορισμούς.

Δύσκολο, όχι απίθανο όμως. Θεωρούμε πως εάν υπάρχει διαιτητική επάρκεια, θα παιχθούν παιχνίδια. Κάτι ακόμα, γράψαμε για εκλογές… και ήρθε η μνήμη για το Νοέμβριο τον επερχόμενο.

Θυμάστε; Νοέμβριος του 2015, υπάρχει κάτι τότε στο… καρνέ ή έχει ξεθωριάσει με το χρόνο; Η στήλη έχει άποψη (όπως πάντα!)… αλλά τη κρατάει (προς το παρών!) στα κιτάπια της!

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook