Κλήρωση… επιτυχίας στη Μεσσαρά

Απόλυτα ικανοποιημένοι είναι και φέτος οι άνθρωποι της ΕΠΣΗ από την όλη διοργάνωση των κληρώσεων πρωταθλημάτων και κυπέλλου.

Απόλυτα ικανοποιημένοι είναι και φέτος οι άνθρωποι της ΕΠΣΗ από την όλη διοργάνωση των κληρώσεων πρωταθλημάτων και κυπέλλου.

Έχουν ήδη ευχαριστήσει με επίσημο τρόπο την οικογένεια του προέδρου της Δόξας Γαλιάς του Γιώργου Καμπουράκη, αλλά και όλων των άλλων που συνέβαλαν στην εκδήλωση. Όπως τόνιζαν, έγινε σπέσιαλ βραδιά, με πολύ κόσμο και οργανωτικά, ξεπέρασε κάθε προσδοκία. Τα πολλά ”μπράβο” και ”ευχαριστώ”, προήλθαν και από τον πρόεδρο της Επιτροπής πρωταθλημάτων το Μανόλη Μαθιουδάκη.

Όπως ξέρουμε όλοι μας, φέτος συναντήσαμε πολλές… ανακατατάξεις σε ομάδες ανά κατηγορίες.

Επακόλουθο βασικά της οικονομικής κατάστασης στη χώρα μας. Θετικό κρίνεται από την άλλη(όσο γίνεται τέλος πάντων) πως υπήρχε η δυνατότητα στις  καλύψεις στα κενά κουτάκια.

Και όπως έλεγε άνθρωπος που ξέρει καλά πράγματα και καταστάσεις, στο Ηράκλειο, οι απώλειες σε ομάδες είναι λίγες σε σχέση με ότι έχει προκύψει σε άλλους νομούς εκτός Κρήτης. Έχουν υπάρξει μεγάλοι αριθμοί ομάδων που δεν δήλωσαν συμμετοχή σε πρωταθλήματα.

Κάτι ακόμα για τις επιλογές της ΕΠΣΗ στις φετινές βραβεύσεις της. Υπήρξε έντονη συγκίνηση από όλους που παρέλαβαν τις αναμνηστικές πλακέτες τους. Ήταν όλες ξεχωριστές…

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook