Διασκέδαση και οικονομική βοήθεια

Αξιόλογη και αξιέπαινη συνάμα η κίνηση της ΕΠΣΗ με την εκδήλωση που διοργανώνει την ερχόμενη Κυριακή 26 Ιουλίου στην αίθουσα του ‘’Θάλλασα κλαμπ’’.

Αξιόλογη και αξιέπαινη συνάμα η κίνηση της ΕΠΣΗ με την εκδήλωση που διοργανώνει την ερχόμενη Κυριακή 26 Ιουλίου  στην αίθουσα του ‘’Θάλλασα κλαμπ’’. 

Κρητική βραδιά με το δίδυμο των Ζωιδάκη-Κονταρού που το καιρό αυτό… κάνει θραύση!  Από τη μια θα διασκεδάσει ο κόσμος με πολύ προσεγμένη τιμή στη πρόσκληση (αχ αυτή η κρίση… η οικονομική εννοώ!) αλλά και θα μαζευτούν ευρώπουλα για τα σωματεία μας!

Η τιμή της πρόσκλησης είναι στα εννιά ευρώ, όπου τα 2 ευρώ θα πάνε στην ΕΠΣΗ (έχει τα δικά της έξοδα) και το υπόλοιπο ποσό θα είναι για τα σωματεία. Κάθε πρόεδρος ομάδας περνάει από την Ένωση, παίρνει τις προσκλήσεις του και τις πουλάει, όσες περισσότερες δώσει… τόσο το καλύτερο… για όλους!

Βλέπετε μπροστά οι πρόεδροι έχουν σειρά από  έξοδα, και το πρώτο ‘’αγκάθι’’ ακούει στο όνομα… δήλωση συμμετοχής στα πρωταθλήματα και στο κύπελλο. Βάλτε και την αγορά των εντύπων στις ‘’ελευθέρες’’, και ακολουθούν και τα υπόλοιπα. Θεωρούμε λοιπόν πως με καλή οργάνωση, θα έρθουν οικονομικά οφέλη στα ταμεία των ομάδων. Καλή σεζόν να έχουμε… αλλά και καλή διασκέδαση το βράδυ της Κυριακής! Το ποδόσφαιρο είναι γιορτή… είναι διασκέδαση… προνοητικός πάντα ο πρόεδρος… των προέδρων μας!

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook