Πέρασαν κιόλας επτά χρόνια!…

Eπέτειο… γλυκών αναμνήσεων είχε αυτές τις ημέρες το Ηρακλείωτικο ποδόσφαιρο! Συγκεκριμένα η Μικτή, και ποιο συγκεκριμένα;

Eπέτειο… γλυκών αναμνήσεων είχε αυτές τις ημέρες το Ηρακλείωτικο ποδόσφαιρο! Συγκεκριμένα η Μικτή, και ποιο συγκεκριμένα;

Η Μικτή ομάδα των Νέων παιδιά! Πάνε επτά ολόκληρα χρόνια από τότε που κατέκτησαν οι πιτσιρικάδες(τότε!) τον τίτλο του πανελλήνιου πρωταθλήματος! Η ακριβής ημερομηνία ήταν η χθεσινή, στις 25 Μαΐου!

Τότε που ακόμα η διεξαγωγή των πρωταθλημάτων γενικά των Μικτών ήταν με το παλιό τρόπο, πριν προχωρήσουν στις μετατροπές τους. Πονεμένη ιστορία και αυτή! Κόουτς ήταν ο Κώστας Τσαγκαράκης και στο τελικό το Ηράκλειο είχε επικρατήσει με σκορ 2-1 των Σερρών. Όπως δείχνει και η φωτογραφία, οι νεαροί αθλητές πανηγυρίζουν έντονα την επιτυχία τους, και μαζί τους και ο πρόεδρος της ΕΠΣΗ ο Νίκος Τζώρτζογλου.

Η τελική φάση έγινε στην Αθήνα, οι ηλικίες των παιχτών τότε στη κατηγορία των Νέων, ήταν στα 17 έως 18 χρονών. Αλλά υπάρχει ακόμα ένα ξεχωριστό στατιστικό στοιχείο. Την ίδια ημέρα έπαιξε σε τελικό και η κατηγορία των Παίδων, με προπονητή τον Δημήτρη Επταμηνιτάκη. Και γνώρισαν την ήττα με 2-0 από την αντίστοιχη της Ξάνθης.

Και το πιο καλό σας το φυλάει η στήλη στο τέλος. Η ΕΠΣΗ συμμετείχε τότε για πρώτη φορά στους δυο αντίστοιχους τελικούς, σε Παίδες και Νέους δηλαδή! Το είχαν καταφέρει μέχρι τότε οι Ενώσεις Αθήνας και Θεσσαλονίκης!

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook