Η δύναμη της Μεσσαράς

Να που μας… έστειλε όλους ‘’αδιάβαστους’’ η Δόξα Γαλιάς ρε παιδιά!

Να που μας… έστειλε όλους ‘’αδιάβαστους’’ η Δόξα Γαλιάς ρε παιδιά!

Οι Μεσσαρίτες θα πάνε να βρούνε στο τελικό τους άλλους Μεσσαρίτες, εκείνους της Γέργερης. Ο Ρούβας που μόνο Γεργιανός δεν αισθάνονταν φέτος, έχοντας έδρα το γήπεδο της Παλιανής! Θα γίνει της Μεσσαράς λοιπόν τώρα στο τελικό.

Πως έρχονται συχνά τα πράγματα, ο πρόεδρος της Δόξας Γιώργος Καμπουράκης έχοντας όραμα για την ομάδα του, εδώ και κάμποσα χρόνια ήθελε να είναι ανταγωνιστική η Δόξα στους ποιο ισχυρούς του νότου, Ρούβα, Ζαρό, και να που τώρα έχουν τη… πρόκληση μπροστά τους, για να δούμε!

Τώρα για να δικαιολογήσω το πρόλογο. Με κάθε ειλικρίνεια, δεν υπήρχε κανένας στο χώρο του τοπικού που να μην περίμενε στο τελικό, από την αρχή της σεζόν, τους Ρούβα και ΠΟΑ. Στη Δόξα όμως το πίστευαν και οι… καμικάζι του Μανόλη Σουτζή, θα πανηγυρίζει και ο Δημήτρης στον ουρανό, έστειλαν…. δεκάδες κουπόνια στο περιβόητο κουβά!

Είναι και η πρώτη φορά που οι διεκδικητές του τίτλου είναι από ίδια περιφέρεια! O ΠΟΑ χρειάζεται επανεκκίνηση, το ποδόσφαιρο δε σταματάει πουθενά. Δυο τελικούς είχε μπροστά του, πριν το τελικό, και τους έχασε και τους δύο.

Καλό τελικό και στις δυο ομάδες, και η ευχή της στήλης είναι, ο πρωταθλητής Ηρακλείου να κατακτήσει τη θέση που οδηγεί μετά στη παραπάνω κατηγορία! Ε, σε αυτό μπορούμε να πάρουμε θέση, σωστά;

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook