Στόχος το πλεονέκτημα έδρας στα πλέι άουτ

Η μάχη στον όμιλο παραμονής στη μεγάλη κατηγορία οδεύει προς το τέλος της.

Η μάχη στον όμιλο παραμονής στη μεγάλη κατηγορία οδεύει προς το τέλος της.

Ένα από τα πλέον δύσκολα ματς της προτελευταίας αγωνιστικής, ήταν εκείνο μεταξύ του ΟΦΑ στην έδρα της ‘Ένωσης το προηγούμενο Σάββατο. Από πλευράς ομάδας του Αρκαλοχωρίου, είχε μιλήσει τηλεφωνικά στον Αthletic Radio(104,2) και στο ‘’Παλμό του Τοπικού Ποδοσφαίρου’’ ο κόουτς Κώστας Τσαγκαράκης.

Βρίσκεται έξι χρόνια στον ίδιο πάγκο, από τα σπάνια φαινόμενα, δυστυχώς, και στο χώρο του τοπικού μας ποδοσφαίρου! Όπως τόνισε πριν τρεις μήνες σκέφτηκε να παραιτηθεί, μη αντέχοντας άλλο τα αγωνιστικά προβλήματα της ομάδας. Πείστηκε  από τη διοίκηση να συνεχίσει, γιατί με τη τυχών φυγή του, η ομάδα θα έμπαινε σε περιπέτειες.

Πλέον ο  ΟΦΑ μπήκε στη 4άδα των πλέι άουτ, και στο φινάλε θα επιδιώξει να βρεθεί στις θέσεις που έχουν το πλεονέκτημα έδρας, με έναν αντίπαλο με κοινό στόχο, την ΑΕΚ!

Ο φετινός ΟΦΑ όπως σχολίασε ο Τσαγκαράκης, ξεκίνησε και προχώρησε με διαφορετική, προς το καλύτερο, πορεία, όμως τα αγωνιστικά προβλήματα, ανέτρεψαν τα δεδομένα εκείνα, μπήκε με μεγάλο συντελεστή, λόγο Πατούχα, στη β’ φάση, αλλά και εκεί, δε φάνηκε αντάξια των προσδοκιών η ομάδα του, όπως πρόσθεσε ο κόουτς.

Πλέον θα δοθεί η ύστατη μάχη, πιστεύουν στη παραμονή στη κατηγορία της ομάδας, και μετά θα έχει το χρόνο ο Κώστας συνομιλώντας με τη διοίκηση, να αποφασίσουν για το μέλλον της συνεργασίας

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook