Δεσμεύσεις και αποδεσμεύσεις… της επιχορήγησης!

Δεσμεύσεις επί… δεσμεύσεων στα χρήματα προς τις ΕΠΣ από τη ΓΓΑ ρε παιδιά! Αλλά ευρώπουλα δε βλέπω να έρχονται!

Δεσμεύσεις επί… δεσμεύσεων στα χρήματα προς τις ΕΠΣ από τη ΓΓΑ ρε παιδιά! Αλλά ευρώπουλα δε βλέπω να έρχονται!

Έχει καταντήσει ιστορία για γέλια και για κλάματα, επιχορηγήθηκαν επιτέλους μετά από χρόνια χρήματα για τους ερασιτέχνες παράγοντες. Δώστε τα λοιπόν να τελειώνουμε. Αλλιώς πείτε μας… πάπαλα να το ξέρουμε τουλάχιστον! Από την άλλη πάλι θα γράψω κάτι με τη καλή έννοια, και πραγματικό ενδιαφέρον.

Μαθαίνω πως από τη Περιφέρεια δίνονται χρήματα σε σωματεία, και μπράβο τους λοιπόν! Χιλιαρικάκια με ευρώπουλα από εδώ και εκεί. Γιατί επιτέλους δε γίνεται πράξη όλα αυτά τα σκόρπια χιλιάδες ευρώ, δε παίρνουν τη μορφή επίσημης επιχορήγησης, και να δοθούν προς όλες τις ομάδες; Δεν είχαμε ακούσει πως κάτι τέτοιο θα… αντικαθιστούσε την επιχορήγηση(;) του κράτους(;).

Πάντως όταν θα έρθουν(και αν έρθουν) τα χρήματα εδώ στο Ηράκλειο, θα πρέπει στην ΕΠΣΗ να τους βρουν προετοιμασμένους και να είναι ενήμεροι και οι παράγοντες. Με τι κριτήρια θα μοιραστούν αυτά τα λίγα(αλλά καλοδεχούμενα και σεβαστά) χρήματα; Με τις κατηγορίες; Και αν ναι, για ποια σεζόν;

Σίγουρα υπάρχουν και άλλα ερωτήματα. Όπως ας πούμε μήπως να τα κράταγαν στην Ένωση, και να καλύψουν τίποτα εξοδολόγια διαιτητών; Μήπως να καλύψουν  τίποτα έξοδα γιατρών; Πάντως με τίποτα να μη συμβεί να ξεχρεωθούν χρηματικά πρόστιμα των σωματείων!

Ας αφήσουμε να χαρούν και λίγο οι παράγοντες! Να νιώσουν πως τους υπολογίζουν και λίγο! Αν ρωτούσε κάποιος και τον Άγγελο, σίγουρα θα μας απαντούσε ότι είναι ένα θέμα που το έχει αφήσει στη… Παναγιά! 

Άντε, καλές… εκλογές να έχουμε!…

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook