Το ποτάμι που… μανίζει όταν μένει ακαθάριστο!…

Ιστορία ξανά… παιγμένη είναι η καταστροφή στο Καρτερό και στα γήπεδα της ΑΕΚ και Ελπίδων!

Ιστορία ξανά… παιγμένη είναι η καταστροφή στο Καρτερό και στα γήπεδα της ΑΕΚ και Ελπίδων!

Το ποτάμι γεμάτο μπάζα και καλάμια, δυνατή και πολύωρη βροχή και… πάπαλα γήπεδα!!! Που να πάει και το καημένο το νεράκι του Θεού;

Αφού δε του έχουν ανοίξει δρόμο, αποφασίζει και αυτό να μετατρέψει σε παραλία τα δυο γήπεδα!

Η φωτογραφία είναι φυσικά από το ποτάμι του Καρτερού, απλά είναι πριν από δυο με τρία χρόνια, καλοκαίρι. Φαίνονταν από τότε… η εγκατάληψη! Απλά τα πράγματα ρα παιδιά!

Οι αφορισμοί είναι εύκολο πράγμα. Το θέμα δεν είναι αυτό, αντίθετα θα πρέπει να απασχολήσει επιτέλους τους αρμόδιους της Περιφέρειας Κρήτης, στο πως επιτέλους δε θα ξανά υπάρξουν οι καταστροφές.

Πρέπει όμως να προσθέσω και το μεγάλο… ΓΙΑΤΙ; Όπως έμαθα από το Μιχάλη Καρασάββα, από πλευράς Ελπίδων, το περιβόητο ποτάμι έχει να καθαριστεί εδώ και τρία χρόνια! Ξέρουν πως ο κίνδυνος ζημιάς είναι κάθε χειμώνα ορατός, και εμείς απλά.. περιμένουμε τη Θεομηνία!

Τι θα γίνει τώρα; Τι θα πουν στα μέλη των ομάδων, αλλά και σε όποιους άλλους πολίτες έχουν πάθει τη ζημιά; Και κάτι τελευταίο, σύμφωνα με τα λόγια του Μιχάλη, είχε απευθυνθεί στους αρμόδιους πριν από λίγους μήνες, να στείλουν μηχανήματα και να καθαρίσουν τους χώρους!

Αυτά είναι… εβίβα μας!…

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook