Συζήτηση για γήπεδο και επιχορηγήσεις!

Θυμάστε πως έχουν δει το φως της δημοσιότητας ρεπορτάζ για γήπεδο στο Παγκρήτιο που θα δώσει λύσεις σε πολλές ομάδες!…

Λοιπόν όπως πληροφορήθηκα, υπήρξε το πρωί της Παρασκευής μια καλή και εποικοδομητική συνάντηση στο κέντρο του Ηρακλείου!  Μπορεί φυσικά να ήταν άτυπη, αλλά ακούσθηκαν ενδιαφέροντα πράγματα, και επίσης για συγκεκριμένα πράγματα δόθηκαν υποσχέσεις εκ του ασφαλούς. Η ημέρα ήταν ορκωμοσίας για τη περιφέρεια Κρήτης. Μετά λοιπόν συναντήθηκαν, όπως λένε οι ‘’πηγές’’ μου η πλευρά της ΕΠΣΗ με επικεφαλής το πρόεδρο της Νίκο Τζώρτζογλου.

Ο Περιφερειάρχης ο Σταύρος Αρναουτάκης, ο απερχόμενος δήμαρχος ο Γιάννης Κουράκης. Καθώς και εκπρόσωποι περίπου 15 ‘’άστεγων’’ σωματείων μας! Παρών σίγουρα ήταν και ο Γιάννης Δροσίτης, δε ξέρω αν ήταν εκεί και άλλα μέλη της Ένωσης. Όπως έμαθα η υπόσχεση του Αρναουτάκη είναι πως από τη στιγμή που υπάρξει η δυνατότητα δημιουργίας γηπέδου παραδίπλα του Παγκρητίου, αναλαμβάνει τη χρηματοδότηση του!

Το θέμα βέβαια που κρύβει πολλές ‘’παγίδες’’ είναι πώς να υπάρξει η δυνατότητα δημιουργίας! Το φοβάμαι πολύ το θέμα, αλλά είμαι και αισιόδοξος… λίγο! Ένα άλλο θέμα τώρα που συζητήθηκε(ίσως συζητήθηκαν και άλλα, δε το αποκλείω) ήταν οι επιχορηγήσεις προς τα σωματεία από το κράτος, κάτι που δε συμβαίνει δηλαδή!

Εδώ και καιρό οι άνθρωποι της ΕΠΣΗ προσπαθούσαν να πείσουν τον Αρναουτάκη αντί να δίνει σε σωματεία με διάφορους τρόπους χρήματα, αυτά να πάρουν τη μορφή… επιχορήγησης και να ισχύει για όλα! Έτσι δόθηκε η υπόσχεση πως η Περιφέρεια θα εγκρίνει οικονομικό κονδύλι με τη μορφή επιχορήγησης, και θα μοιράζεται προς όλα τα σωματεία και σε όλες τις κατηγορίες φυσικά. Πολύ καλό μου ακούγεται και αυτό, εσάς;

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook