Βραδιά… Ελπίδων στο Καρτερό!

Κρητική βραδιά γεμάτη… Ελπίδες χθες βράδυ στο Καρτερό!

Πραγματικά η παρουσία του κόσμου, στη χοροεσπερίδα της ομάδας του Καρτερού, δίνει δύναμη, κουράγιο, σε όλους που ασχολούνται με την ομάδα των Ελπίδων! Ξέρουμε όλοι την ιστορία τόσο της ομάδας, αλλά και των εγκαταστάσεων τους, για την ιστορική… πρωτοπορία του ιδρυτή τους, Γιώργου Ανδριανάκη στο κεφάλαιο ακαδημίας ποδοσφαίρου στο Ηράκλειο.

Ευχή όλων είναι σύντομα να αλλάξει όψη το γήπεδο των Ελπίδων, να… πρασινίσει δηλαδή! Τη διασκέδαση του κόσμου ανέλαβε ο Κώστας Σαριδάκης με το συγκρότημα του.

Η διοίκηση της ομάδας προχώρησε σε μια σειρά βραβεύσεων σε πρόσωπα που έχουν προσφέρει συνολικά στο ερασιτεχνικό μας ποδόσφαιρο.

Ξεκίνησαν με το νυν προπονητή του Ζαρού το Νίκο Ανδριανάκη. Τη ποδοσφαιρική του πορεία την άρχισε αλλά και την ολοκλήρωσε στις Ελπίδες. Τη πλακέτα τη παρέλαβε από τα χέρια του Μιχάλη Καρασάββα. Μετά τιμήθηκε ο Δημήτρης Τζαμούσης, παίχτης, προπονητής, παράγοντας για δεκαετίες, κυρίως στη Μινωική φυσικά. Τον τίμησε ο φίλος του ο Μανόλης Ντάγκινης.

Οι Ελπίδες τίμησαν επίσης για τη προσφορά του το Κώστα Πετράκη. Του έδωσε τη πλακέτα ο… συνάδελφος του προπονητής ο Μιχάλης Καλικάκης. Αλλά εδώ είχαμε και… συνδικαλιστική παρουσία! Το πρόεδρο του συλλόγου προπονητών ποδοσφαίρου Ηρακλείου, τίμησε ο… αντιπρόεδρος! Τέλος, τιμήθηκε και ο Γιώργος Τσίγκος, πρόεδρος του δημοτικού διαμερίσματος Ανατολικών Προαστίων. Για τη βοήθεια του προς αρκετά σωματεία, και στον αθλητισμό γενικότερα. Τη πλακέτα του έδωσε ο Ηλίας Νατσάκος.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook