Υπογράφηκε το έργο για το γήπεδο του Ποσειδώνα!

Τι πιο καλύτερη… παραμονή της Παναγίας θα μπορούσαν να περιμένουν στο Ποσειδώνα και στα Ανατολικά Προάστια;

Τι πιο καλύτερη… παραμονή της Παναγίας θα μπορούσαν να περιμένουν στο Ποσειδώνα και στα Ανατολικά Προάστια;

Χθες λοιπόν, παραμονή δεκαπενταύγουστου, στο δημαρχιακό κτήριο Αλικαρνασσού παρουσία όλων των εμπλεκόμενων φορέων υπογράφηκε το έργο κατασκευής του… Ικάριου γηπέδου!

Του Ν.Α.Π.Ο. δηλαδή, στο γνωστό μας χώρο της ΣΕΑΠ! Έγιναν οι τελευταίες συζητήσεις, έπεσαν οι υπογραφές, και όπως υπάρχει στο πλάνο, στο πρώτο δεκαήμερο του Σεπτεμβρίου ξεκινάνε τα έργα.

Θεωρώ πως έστω και τώρα, και δε το γράφω ειρωνικά, ο δήμαρχος Ηρακλείου ο Γιάννης Κουράκης, βάζει υπογραφή και ‘’πλάτη’’ να τελειώνει μια υπόθεση που κράτησε για πολλά χρόνια. Ο ίδιος παραδίνει τη δημαρχιακή σκυτάλη σε λίγες ημέρες, ήθελε λοιπόν να δρομολογηθεί οριστικά το γηπεδικό του Ποσειδώνα.

Το χρώσταγε ο ίδιος στην… ιστορία! Παράλληλα να προσθέσω εδώ ότι η συμβολή και η μακροχρόνια προσπάθεια τόσο του Γιώργου Τσίγκου, προέδρου 2ης δημοτικής κοινότητας (Ανατολικών Προαστίων), αλλά και του Μανόλη Μπινιχάκη (Ποσειδώνας και τα μυαλά στα κάγκελα!) βγάζουν αποτέλεσμα, και έρχεται η ικανοποίηση, και η δικαίωση!

Το παρών στη πρωινή σύσκεψη της Αλικαρνασσού, έδωσαν ακόμα, όπως φαίνεται και στη φωτογραφία, ο εργολάβος του έργου, ο Αθηναίος Ιάσων Καζιάνης, ο Γρηγόρης Μακαρόνας αντιπρόεδρος των έργων, και ο Στέλιος Αλεξάκης ως Α΄μηχανικός του δήμου Ηρακλείου.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook